Verbonden Victor de hond

Actueel

VoIP nieuwsberichten, weblogs en overig. Een overzicht van al onze berichten.

Whitelabel reseller VoIP platform. Verkoop zelf VoIP telefonie!

Het is een hot item: VoIP telefonie. De opkomende telefoniemarkt maakt het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om snel en eenvoudig een professionaliseringsslag te maken. Betere spraak kwaliteit, professionele modules met bijvoorbeeld een keuze menu, openingstijden en ingesproken bandjes en kostenbesparend.

Daar waar in Nederland bepaalde branches “hot” zijn, daar is ook de vraag naar het kunnen verkopen ineens gigantisch. Wie wil er vandaag de dag nou geen VoIP telefonie. verkopen als (extra) dienst? Het is een mooi product, betrouwbaar en je biedt de klant een enorme meerwaarde als het om telefonie gaat. Voor zowel de eenmanszaken als de giganten in Nederland is VoIP een interessante dienst.


Direct VoIP reseller worden

VoIP verkopen

Omdat er steeds meer vraag is naar VoIP, is het een leuk product om te verkopen. Via Verbonden krijg je de kans om zelf ook VoIP-telefonie te verkopen. Je bent in dat geval VoIP reseller, lid van ons partnerprogramma en je werkt volledig whitelabel. Je verkoopt Voice over IP onder je eigen naam (bijvoorbeeld Piet’s VoIP telecomdiensten) en alles verloopt achter de schermen via het platform van Verbonden. Je hebt dus geen technische kennis op netwerkniveau nodig om VoIP te verkopen, maar krijgt wel te maken met alle leuke aspecten van bellen via het internet. Klantcontact, de meerwaarde voor je klanten, het installeren en configureren van de modules en natuurlijk de maandelijkse facturatie. Wij maken het je erg gemakkelijk.

VoIP reseller eisen

Waar moet je als VoIP reseller bij Verbonden aan voldoen? Aan bijzonder weinig. Natuurlijk verwachten (eisen) wij dat je je transparant en eerlijk opstelt naar je klanten, rekening houdt met adviesprijzen en je klanten goed te woord staat. Verder vinden we het leuk als je actief bezig bent met je VoIP reseller activiteiten en dat je je kan vinden in de visie van Verbonden. Help dus mee aan het veranderen van de telecommarkt. Een inschrijving bij de KvK lijkt ons overigens logisch.

Voordelen als whitelabel reseller

 • Goede vergoedingen per lead of marges op onze wholesale inkoopprijzen.
 • Jouw klanten regelen alles zelf online via het controlpanel. Ontzorgen en zonder gedoe.
 • Eenvoudig je dienstverlening en omzet vergroten met de Verbonden VoIP diensten.
 • Mogelijkheid om alle diensten van Verbonden Whitelabel te verkopen.
 • Deskundige ondersteuning per e-mail of telefoon via onze partnerdesk.
 • Diensten van Verbonden zijn transparant. Dagelijks aan te vragen en opzegbaar.
 • Eenvoudige facturatie via CSV exports en te koppelen met jouw facturatiepakket.

VoIP reseller worden?

Wil jij VoIP gaan verkopen en VoIP reseller worden bij verbonden? Laat het ons dan weten! Vul het contactformulier in of bel ons op 088-8088888 en we helpen je graag verder (vraag naar Rick de Jong). Ben je nog niet helemaal overtuigd dan kun je altijd nog even onze partnerprogramma-pagina pagina doorlezen. Hierin leggen we je nog iets dieper uit wat een VoIP reseller is en wat je moet doen om VoIP te verkopen.

VoIP reseller worden? Neem vandaag nog contact met ons op.

Ga terug...

Voordelen van Verbonden

 • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
 • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
 • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
 • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
 • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
 • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
 • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden