Verbonden Victor de hond

Support

Geen gedoe, no nonsense, eerlijk, transparant en per dag kunnen opzeggen!

Hoe kan ik mijn diensten stopzetten?

Alle diensten van Verbonden zijn per dag opzegbaar. Je zit bij ons dus nooit vast aan een lang contract. Heb je besloten geen gebruik meer te willen maken van onze telefonie diensten? Stuur dan een mail met daarin je bedrijfsgegevens, de datum van opzegging en een vermelding welke diensten je wilt opzeggen naar info@verbonden.nl. Doe dit wel vanaf het e-mailadres wat bij ons bekend is of reageer op een recente factuur, zo weten we zeker dat de opzegging van jou komt.

Zelf opzeggen via mijn.verbonden.nl

Je kan ook zelf je diensten stopzetten in je eigen online omgeving. Hiervoor log je in op mijn.verbonden.nl en verwijder je de diensten die je niet langer wilt gebruiken. Klik op de specifieke dienst en verwijder deze door op het 'kruisje' te klikken. De dienst wordt per direct stopgezet. Gebruik je onze doorschakeldienst? Dan verwijder je simpelweg je telefoonnummer en de vast/mobiel doorschakeling (Flexibel schakelen).

Wil je een overzicht van jouw actieve diensten? Ga dan naar mijn.verbonden.nl en klik rechtsboven op "Account", "Administratie" en vervolgens "Afgenomen diensten". Zo weet je eenvoudig wat je op moet zeggen.

Omdat we het altijd jammer vinden dat klanten opzeggen en graag willen weten waarom dat is, zouden we het daarnaast fijn vinden als je de reden van opzegging aan ons doorgeeft. Hierdoor kunnen we onze dienst verder verbeteren.

Heb je vragen over het opzeggen van jouw diensten? Neem dan contact met ons op via bovenstaande e-mailadres of telefonisch via 088-8088888.Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden