Verbonden Victor de hond

Support

Geen gedoe, no nonsense, eerlijk, transparant en per dag kunnen opzeggen!

Hoe kan ik mijn factuur betalen?

Op de eerste werkdag van de maand ontvang je onze overzichtelijke factuur in je mailbox. De factuur is opgemaakt in PDF en bevat je maandelijkse afgenomen diensten en gemaakte belkosten. De factuur betaal je eenvoudig via een overschrijving bij je bank, met iDeal, Bitcoins of via een machtiging voor automatische incasso.

Betalen via automatische incasso?

Je kan je maandelijkse factuur via automatische incasso betalen. Wij schrijven het totaalbedrag dan rond de 10e van iedere maand automatisch van je rekening af. Uiteraard ontvang je op de eerste werkdag van de maand onze factuur. Je bent dus altijd op de hoogte van het bedrag en je hebt een kopie voor je eigen boekhouding. Betalen via automatische incasso? Download dan het machtigingsformulier en stuur deze ingevuld terug naar support@verbonden.nl.

Download machtiging automatische incasso

Betalen via iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via de internetbankieromgeving van je bank. Dit kan onder andere als je gebruik maakt van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank. De juiste link voor iDeal vind je in de e-mail met de factuur.

Kies je er voor om geen gebruik te maken van een automatische incasso dan worden er administratiekosten in rekening gebracht. De administratiekosten bedragen € 2,50 per administratieve handeling (dus per factuur). Een automatische incasso is dus voordeliger.

PDF open je eenvoudig met Adobe Reader

De facturen van Verbonden zijn opgemaakt in het PDF-formaat. Om PDF-bestanden te kunnen lezen heb je een gratis leesprogramma (reader/viewer) nodig, bijvoorbeeld het programma Adobe Reader. Op de site van Adobe kan je Adobe Reader downloaden.

Wil je meer informatie over betalingen? Of heb je extra hulp nodig bij het betalen van je factuur via iDeal of Bitcoin? Wij helpen onze klanten graag. Je bereikt onze medewerkers via support@verbonden.nl.



Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden