Verbonden Victor de hond

Support

Geen gedoe, no nonsense, eerlijk, transparant en per dag kunnen opzeggen!

Belplan

De routering van binnenkomende gesprekken op een nummer beheren.

Screenshot

Velden

Je geeft altijd eerst het nummer op dat je wilt gebruiken. Dit doe je in het format Landcode, Regio (zonder voorloop 0) en Nummer. Het Nederlandse nummer 050-1101004 wordt dus +31501101004.
Bij het toevoegen dien je eerst het nummer op te geven en kun je daarna de routering aanmaken in stap 2. Hierbij selecteer je eerst het Type waarnaar je wilt doorschakelen (bv Vaste eindbestemming/ Gebruiker/ Belgroep etc).
Vervolgens kun je in per stap aangeven wat er moet gebeuren. De beltijd geeft aan hoelang (in seconden) er gepoogd wordt te bellen op een stap.
Met de pijltjes kun je een stap naar boven of naar beneden schuiven. Met de + en - kun je stappen toevoegen en verwijderen.

Fases

Bijzonder aan het toevoegen van een Routering is dat dit in fasen gebeurd. Bij stap 1 selecteer je het nummer, bij stap twee geef je aan hoe de routering zal verlopen.

Wildcards

Je kunt wildcards gebruiken. Dit gebruik je als je bijvoorbeeld 10 nummer op dezelfde wijze routeren. De wildcard is een x. +3150101000x routeert +31501010000 t/m +31501010009 op dezelfde manier.
Mocht je nou voor +31501010004 een uitzondering willen maken, dan kun je deze gewoon los toevoegen. Individuele routeringen van nummer overschrijven grotere routeringen. Het kleinste blok (wat dus ook 1 kan zijn) is altijd leidend voor de routering.

Tips

Beltijd

De maximale wachttijd voordat een beller de verbinding verbreekt is over het algemeen minder dan 30 seconden. Hou hier rekening mee bij het opzetten van de routering. Zorg ervoor dat deze uit maximaal 3 stappen bestaat.

Externe schakelingen

Het schakelen naar een externe locatie heeft een opzettijd. Naar mobiel is deze ongeveer 5 seconden en naar een vast nummer ongeveer 2. Hou hier rekening mee in de routering.

VoIP accounts en trunks

Als een VoIP trunk niet bereikbaar is, of een VoIP account niet bereikbaar is of op DnD (Do Not Disturb) staat, schakelt hij automatisch door naar de volgende stap. Staat het bewuste account in een Belgroep gaan de overige toestellen gewoon over.Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden