Fax inbound

Wat kan ik hier?

Inkomende fax adressen beheren. De handleiding voor de eindgebruiker betreffende het configureren van uitgaand faxen vind je hier: Handleiding Email naar Fax

Screenshot

Wijzig email2fax account.png

Velden

Klik op de knop Toevoegen om een e-mailadres toe te voegen en vul vervolgens de velden verder in.

• Naam: de naam van het inkomende faxaccount
  • Beschrijving: omschrijving
  • E-mailadres: e-mail adres waar de fax naar toe gestuurd moet worden

Fax module toevoegen aan belplan

Om inkomende faxen te ontvangen dien je de aangemaakte fax-module te configureren in een belplan. Maak een nieuw belplan voor het fax-nummer. Zet als eerste stap in het belplan de module ' Fax naar e-mail'. Nu is het mogelijk om inkomende faxen te ontvangen op het aangemaakte e-mailadres.