Verbonden Victor de hond

Support

Geen gedoe, no nonsense, eerlijk, transparant en per dag kunnen opzeggen!

Filter

Via een filter is het mogelijk om één of meerdere nummers te filteren uit al het belverkeer en hier een specifieke routering voor aan te maken.

Geef de telefoonnummers waarvoor je de filter wilt aanmaken hier op en klik op opslaan. (Je kunt 'losse' telefoonnummers toevoegen, maar ook hele landen. Wil je bijvoorbeeld bellers uit Frankrijk blokkeren, of naar een medewerker sturen die goed Frans kan? Zet dan alleen de landcode van Frankrijk in de filtergroep (+33)) Je kunt de filter nu toevoegen aan een Belplan.

In een belplan dient het filter als eerste stap opgenomen te worden. Wanneer je het aangemaakte filter selecteert als eerste stap, verschijnt er 'voldoet aan' en 'voldoet niet aan.' Bij 'voldoet aan' selecteer je wat er moet gebeuren met een oproep van een telefoonnummer die opgenomen is in de filtergroep. Bij 'voldoet niet aan' selecteer je wat er moet gebeuren met oproepen van telefoonnummers die niet zijn opgenomen in de filtergroep. In dit voorbeeld wordt gekeken of de beller voldoet aan de filter (stap 1) en in dit geval doorverbonden naar een mobiel nummer (stap 1.1). Voldoet de beller niet aan de filter dan wordt het gesprek doorgezet naar een voipaccount (stap 1.2).Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden