Panasonic KX-TGP500

Ga naar:navigatie, zoeken

Introductie

Op deze pagina staan de instellingen voor de Panasonic KX-TGP500. Klik hier voor de KX-TGP600 instellingen. Afhankelijk van de firmware kunnen sommige instellingen op een andere plek of pagina staan.

Instellen VoIP account

Om in de webinterface van het basisstation te komen, moet je eerst kijken wat het IP-adres van het basisstation is en en de webinterface inschakelen. Dit doe je via de handset en dit zijn de stappen om dit te doen:

• Sluit je toestel aan op hetzelfde netwerk als je computer.
  • Open het menu van je toestel en ga vervolgens naar IP Service -> Netwerk Instel -> IP-Instellingen. Je ziet hier het IP-adres van het toestel.
  • Zet de web interface aan in het toestel. Dit doe je in het menu onder IP Service -> Netwerk Instel -> Web-functie -> Aan.
  • Log in op de webinterface van de telefoon, door het ip-adres in te vullen in de adresbalk van je browser.
    • Gebruikersnaam: admin
    • Wachtwoord: adminpass

Heb je een KPN toestel, dan moet je deze ‘leeg’ maken, anders worden de KPN instellingen geladen en de bestaande instellingen overschreven als je het basisstation opnieuw opstart. Klik hier om die stappen te doorlopen.

• Ga naar SIP Settings - Line 1
  • Vul bij de volgende velden sip.verbonden.nl in:
    • Registrar Server Address
    • Proxy Server Address
    • Presence Server Address
    • Outbound Proxy Server Address
    • Service Domain
  • Voer het 'Account ID' in bij de volgende velden:
    • Phone Number
    • Line ID
    • Authentication ID
  • Zet 'Enable DNS SRV lookup' op 'Yes'
  • Druk op Save
KX-TGP500 01.png

• Ga naar VoIP Settings - Line 1
  • Zet 'DTMF Type' op 'Outband'
  • Zet 'Supports RFC 2543' op 'No'
  • Zet de 'CODEC Settings' in onderstaande volgorde
  • Druk op Save
KX-TGP500 02.png