Panasonic toestellen instellen VoIP

Op deze pagina vind je de instellingen voor de Panasonic VoIP toestellen. De Panasonic KX-TGP500 is een IP telefoon met ondersteuning voor 3 gelijktijdige gesprekken en 8 SIP (VoIP) accounts.

• Log in op de webinterface van de telefoon.
  • Let op! Om de interface van de telefoon te kunnen benaderen dien je dit eerst te activeren via de handset (webinterface Aan).
  • Voer hier, indien nodig, gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Ga naar SIP Settings Line 1.
  • Vul bij de volgende velden de SIP server in:
  • Registrar Server Address is sip.verbonden.nl
  • Proxy Server Address is sip.verbonden.nl.
  • Presence Server Address is sip.verbonden.nl.
  • Outbound Proxy Server Address is sip.verbonden.nl.
  • Service Domain is sip.verbonden.nl.
  • Je kan hier als poort 6060 aanhouden.

Voer bij SIP Authentication de volgende velden:

• Het "Authentication ID" is de inlognaam van het VoIP account dan je wilt instellen en bestaat uit 9 cijfers. Let op dat je dit Account ID ook invult bij "Authentication Username".
  • Authentication Password spreekt voor zich en is het wachtwoord wat bij dit VoIP account hoort.