Polycom toestellen instellen VoIP

Op deze pagina vind je de instellingen voor de Polycom toestellen. De Polycom toestellen zijn eenvoudig te configureren VoIP toestellen. De configuratie van de Polycom toestellen zijn zo goed als identiek en hiervoor kunnen onderstaande instellingen aangehouden worden.

• Druk op de menutoets en navigeer naar "Status". Selecteer vervolgens "Network" en daarna “TCP/IP Parameters”.
  • Log in met de standaard gebruiker "Polycom" en het standaard wachtwoord "456".
  • Ga naar het menu "General" en klik vervolgens op "Time".
  • Voer bij "SNTP Server" 0.nl.pool.ntp.org. Stel de GMT Offset in op 1 en klik op "Submit".
  • Ga naar "Audio Processing". Zet alle codecs op "Not Used" behalve "G.711A". Stel deze in op "1" en klik op "Submit".
  • Klik op "Network" in het hoofdmenu. Stel de "Keep-Alive Interval" in op 15 en klik op "Submit".

Vul de onderstaande informatie in:

• Klik op "SIP".
  • Het is aan te raden om de "Local SIP Port" voor elk toestel te scheiden. Het is handig om te beginnen bij 5061 voor intern nummer 201 en 5062 voor intern nummer 202, enz. Vul de desbetreffende waarde in en klik op "Submit".
  • Ga naar lines en vul onderstaande gegevens in:
  • Vul bij "Address" en "Authentication User ID" het account ID van je VoIPaccount in.
  • Display Name: vrije invoer
  • Authentication Password: het wachtwoord van je VoIP-account.
  • Label: vrije invoer
  • Type: Private
  • Server 01: sip.verbonden.nl
  • Port: 6060
  • Transport: DNSnaptr
  • Expires: 1800
  • Register: 1
  • Retry Maximum Count: 3
  • Line Seize Timeout: 30
  • Klik vervolgens op "Submit".