Voicemail

Wat kan ik hier?

Het instellen van een voicemail en deze op een ingesteld e-mail adres ontvangen.

Velden

• Voor een persoonlijke voicemail is deze module meldingen NIET nodig.
  • Klik in het hoofdmenu op Voicemail en klik op toevoegen
  • Voer bij Naam een naam in, bijvoorbeeld Voicemail Nachtstand
  • Geef een beschrijving, bijvoorbeeld Voicemail Nachtstand
  • Voer het e-mail adres in waar de voicemails op afgeleverd moeten worden. Dit mogen meerdere adressen zijn, gescheiden door een komma.
  • Selecteer bij Welkomsbericht type welk geluidsbestand je wilt laten afspelen voordat de voicemail ingesproken kan worden. Dit kan een standaard bericht zijn of een zelf ingesproken bericht. Een zelf ingesproken bericht kan je al geüpload hebben bij Geluiden of nu meteen inspreken. Een eigen bericht inspreken kan middels een opname via de browser. (Uitsluitend nieuwe browsers, kijk bij Geluiden voor meer info hierover).
  • Klik op Opslaan

Belplan wijzigen

• Klik in de menubalk op Belplan en selecteer het juiste telefoonnummer
  • Druk op de plus, er verschijnt een extra stap in beeld
  • Selecteer bij de zojuist toegevoegde stap Voicemail en kies vervolgens de juiste voicemailbox
  • Klik op Opslaan
  • De voicemail is ingesteld

Tip

De maximale tijdsduur wat een ingesproken bericht mag duren is 2 minuten en 15 seconden.