Voicemail

Hoe werkt voicemail bij Verbonden

Voicemail opnemen

• Klik in de beheeromgeving (via systeembeheer) op geluiden en vervolgens op toevoegen.
  • Indien je computer over een microfoon beschikt kun je hier een bericht inspreken.
  • Klik op start opnemen om een opname te starten en stop wanneer je klaar bent met inspreken.
  • Geef het bestand een naam en sla deze op.

Geluid uploaden

• Klik in de beheeromgeving (via systeembeheer) op geluiden en vervolgens op toevoegen.
  • Selecteer bestand uploaden.
  • Klik op bestand kiezen en selecteer het juiste bestand.
  • Geef het bestand een naam en sla deze op.

Voicemail instellen

• Klik in het hoofdmenu op Voicemail en klik op toevoegen.
  • Voer bij Voicemail box een vrij intern nummer in, bijvoorbeeld 701.
  • Geef een beschrijving, bijvoorbeeld Voicemail Klaas.
  • Voer het e-mail adres in waar de voicemails op afgeleverd moeten worden.
  • Selecteer bij Welcome message: Standaard voor ons standaard bericht of aangepast om een eigen geluid te kiezen.
  • Sla de voicemail op

Belplan wijzigen

• Klik in de menubalk op Belplan en selecteer het juiste telefoonnummer.
  • Druk op stap toevoegen, er verschijnt een extra stap in beeld.
  • Selecteer bij de zojuist toegevoegde stap Voicemail en kies vervolgens de juiste Voicemail.
  • Sla deze stap op aan de rechterzijde en sla vervolgens je belplan op.

Let op!

• Een Voicemail kan alleen de laatste stap in het belplan (of vertakking van het belplan) zijn. Na de voicemail gebeurt er ten slotte niks meer.

• Ga terug...