Voicemail

Hoe werkt voicemail bij Verbonden

Voicemail opnemen

• Download het open-source programma Audacity en installeer het op je PC of Mac.
  • Start de opname en spreek de voicemail in.
  • Bewerk de opname zo nodig en sla hem op.

Geluid uploaden

• Ga in het menu naar Geluiden en klik vervolgens op Toevoegen.
  • Voer een naam en beschrijving in.
  • Selecteer het bestand en klik daarna op Opslaan.

Voicemail instellen

• Klik in het hoofdmenu op Voicemail en klik op toevoegen.
  • Voer bij Voicemail box een vrij intern nummer in, bijvoorbeeld 600.
  • Geef een beschrijving, bijvoorbeeld Voicemail Klaas.
  • Voer het e-mail adres in waar de voicemails op afgeleverd moeten worden.
  • Selecteer bij Welcome message: Geen melding.

Belplan wijzigen

• Klik in de menubalk op Belplan en selecteer het juiste telefoonnummer.
  • Druk op de plus, er verschijnt een extra stap in beeld.
  • Selecteer bij de zojuist toegevoegde stap Melding en kies vervolgens de juiste melding.
  • Druk nogmaals op de plus en selecteer hier Voicemail en de gewenste voicemailbox.