Verbonden Victor de hond

Actueel

VoIP nieuwsberichten, weblogs en overig. Een overzicht van al onze berichten.

Tip 10: Hou privé en zakelijk gescheiden

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.

Hou privé en zakelijk gescheiden.

Stel, je laat je vaste nummer doorschakelen naar je mobiel. Vervolgens belt iemand je op je vaste nummer, deze oproep komt binnen op je mobiel, maar jij ziet een 06-nummer op je scherm. Je hebt dan geen idee of het een privé-oproep of een zakelijk gesprek is.

Gelukkig is daar een oplossing voor, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent en het gesprek op de juiste wijze kunt beantwoorden (Hallo, met Jan of Goedemiddag, Timmerbedrijf Jansen). Op het moment dat je een oproep binnenkrijgt via je vaste telefoonnummer, wordt je niet gebeld door het 06-nummer van de klant, maar door je eigen vaste nummer. Doordat je jouw vaste nummer op het scherm ziet, weet je dat het om een zakelijke oproep gaat. Je kunt je welkomstboodschap hier op afstemmen en de beller op de juiste wijze begroeten.

Je kunt er ook voor kiezen om wel het nummer van de beller door te laten (handig als je het nummer wilt noteren) en vervolgens eerst op “1” drukken om het gesprek te accepteren. Doordat je eerst een melding krijgt van de oproep, weet je dat het om een zakelijk gesprek gaat. Want als iemand je direct op je 06-nummer belt, krijg je deze melding immers niet.

Tip 10: Hou privé en zakelijk gescheiden

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden