Voordelen VoIP

Bij de meeste VoIP-providers is bellen goedkoper. Bovendien bellen VoIP-gebruikers onderling gratis. Het maakt dan niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Een bedrijf met vestigingen in het buitenland creëert daarmee een aanzienlijke maandelijkse besparing op de gesprekskosten.
Offerte aanvragen

VoIP maakt overstappen makkelijk

Productprijzen worden automatisch berekend op basis van de gewenste huurperiode daarnaast kunnen producten online verlengd worden.
Prijzen vergelijken

VoIP heeft de toekomst

VoIP is dé telecomtechniek van nu. Alle grote leveranciers stappen over op VoIP en ruim 20% van bedrijven met meer dan 50 medewerkers zijn al overgestapt op VoIP- of IP-telefonie. Is je telecomapparatuur aan vervanging toe, gaat je bedrijf verhuizen of zoek je een nieuwe telecomoplossing, dan is VoIP een logische keuze.

VoIP is flexibel

Je kunt je telefoontoestel koppelen aan iedere netwerklocatie. Werk je een periode in een projectruimte? Dan neem je het het toestel gewoon mee. Er hoeft niets omgeschakeld te worden en je hoeft geen instellingen aan te passen. Intern verhuizen is daarmee super eenvoudig.
Modules bekijken

VoIP is locatie-onafhankelijk

Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dat betekent dat je overal kunt werken. Ook is verhuizen zeer eenvoudig en voordelig.
Offerte ontvangen?

VoIP en integratie

VoIP is gemakkelijk te integreren met andere systemen, zoals een ERP- of CRM-systeem. Klik-en-Bel vanuit een webbased adresboek en het 'herkennen' van klanten bij binnenkomende gesprekken is daarmee geen enkel probleem.

De voordelen van Verbonden

Hieronder staan een aantal voordelen van Verbonden. Benieuwd naar ons hele verhaal? Lees er alles over op onze over ons pagina

Niet gebonden aan een mobiele operator.

Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.

Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.

24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.

Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.

Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Wij laten graag zien hoe eenvoudig je kunt besparen met vaste telefonie van Verbonden. Binnen enkele minuten heb je onze offerte en heldere informatie in je mailbox.

Gratis iOS App

24/7 beheer dashboard

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7. Dat is telefonie anno nu.
Contact