088 nummers aanvragen

088 nummers zijn nummers speciaal voor bedrijven en staan daarom ook wel bekend als ‘bedrijfsnummer’. Deze regio-onafhankelijke nummers zijn ideaal voor ondernemingen met veel toestellen, afdelingen of meerdere filialen.
Vertel meer!

Het is ook mogelijk iedere afdeling of zelfs iedere medewerker een eigen nummer te geven voor een directe verbinding. 088 nummers worden geleverd in reeksen vanaf 100 nummers.


Is een reeks van 100 nummers te overdreven? Kijk dan even bij 085 nummers. 085 nummers zijn verkrijgbaar per stuk en per reeks, er zijn reeksen van 10 en 100 nummers.

Professionele landelijke uitstraling

Met je 088 nummer uitbellen via je mobiel

Directe nummers voor medewerkers/afdelingen

Eenvoudig doorschakelen naar mobiel

Nummerbehoud, ook bij verhuizing naar andere regio

Gratis gebruik van de Verbonden-App

Klanten over Verbonden

(214)

Ik vond het als ondernemer best vervelend worden om op mijn mobiele nummer zakelijke telefoontjes te krijgen. Soms ook smsjes en whatsapp, dat voelde voor mij niet professioneel meer! Het vind het superhandig dat ik nu via mijn mobiele telefoon een regionaal nummer heb via Verbonden. Ik kan zelf kiezen of ik een zakelijk telefoontje wil aannemen of niet. Daarbij oogt een vast nummer ook professioneler vind ik!

Masseur Gerard Mintjes

Voor onze Nederlandse BV hadden we een vast 085nummer nodig zodat we snel konden schakelen. Aangevraagd en binnen één uur was alles al geregeld. Top service (bedankt Iwan) en fijn te woord gestaan.

Isabel van Fit & Beauty Nederland

Tijdelijke placeholder afbeelding