0800-0900 nummers

Een 0800- of 0900 servicenummer is bij Verbonden ruim 30% voordeliger dan bij een traditionele telecomoperator als KPN. Een beter passende servicenummeroplossing, tegen een scherpe prijs. Vele kleine- en middelgrote bedrijven hebben gekozen voor de zakelijke telefonieoplossingen van Verbonden. Naast deze mooie MKB klanten vertrouwen ook grote partijen en eenmanszaken op de telefonieoplossingen van Verbonden.
Vertel meer!

0800-servicenummer

Een beller belt gratis naar een 0800-nummer. Je organisatie betaalt de gesprekkosten. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties of bij organisaties die laagdrempelige toegankelijkheid erg belangrijk vinden.

0900- servicenummer

Bij een 0900-nummer betaalt de beller een door jou bepaald tarief. Dit kan een tarief per gesprek of een tarief per minuut zijn.

Een 0900-nummer stelt je in staat om geld te verdienen met de telefonische dienstverlening. 0900-nummers zijn o.a. geschikt voor het aanbieden van: algemene informatie, nieuws- en sportberichten, helpdesk en specifieke klantacties (sales).

Klanten over Verbonden

(216)

Geen opmerking! Tevreden.

OveralDouchen.nl / Jeremy Schouten

Ga vooral zo door. Goede dienst en dienstverlening. We zijn nog maar net een maand klant, dus misschien goed om over een jaar nog een beoordeling te doen.

Benjamin van Rossum (Action This Day)

Tijdelijke placeholder afbeelding