0800-0900 nummers

Een 0800- of 0900 servicenummer is bij Verbonden ruim 30% voordeliger dan bij een traditionele telecomoperator als KPN. Een beter passende servicenummeroplossing, tegen een scherpe prijs. Vele kleine- en middelgrote bedrijven hebben gekozen voor de zakelijke telefonieoplossingen van Verbonden. Naast deze mooie MKB klanten vertrouwen ook grote partijen en eenmanszaken op de telefonieoplossingen van Verbonden.
Vertel meer!

0800-servicenummer

Een beller belt gratis naar een 0800-nummer. Je organisatie betaalt de gesprekkosten. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties of bij organisaties die laagdrempelige toegankelijkheid erg belangrijk vinden.

0900- servicenummer

Bij een 0900-nummer betaalt de beller een door jou bepaald tarief. Dit kan een tarief per gesprek of een tarief per minuut zijn.

Een 0900-nummer stelt je in staat om geld te verdienen met de telefonische dienstverlening. 0900-nummers zijn o.a. geschikt voor het aanbieden van: algemene informatie, nieuws- en sportberichten, helpdesk en specifieke klantacties (sales).

Klanten over Verbonden

(222)

Heb een 085 nummer laten doorschakelen naar mijn mobiel zonder dat ik een vast toestel hoef. Mensen hebben nu niet meer mijn 06 nummer en krijg ook geen whatsappjes meer. Dik tevreden!

Gerard de Boer

Fijn dat jullie zelfs in de avonden bereikbaar zijn en je als klant meteen feedback en/of hulp krijgt! Ga zo door!

Loes Dusée-Gloudemans - Meesterlijk Advocatuur

Tijdelijke placeholder afbeelding