0800-0900 nummers

Een 0800- of 0900 servicenummer is bij Verbonden ruim 30% voordeliger dan bij een traditionele telecomoperator als KPN. Een beter passende servicenummeroplossing, tegen een scherpe prijs. Vele kleine- en middelgrote bedrijven hebben gekozen voor de zakelijke telefonieoplossingen van Verbonden. Naast deze mooie MKB klanten vertrouwen ook grote partijen en eenmanszaken op de telefonieoplossingen van Verbonden.
Vertel meer!

0800-servicenummer

Een beller belt gratis naar een 0800-nummer. Je organisatie betaalt de gesprekkosten. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties of bij organisaties die laagdrempelige toegankelijkheid erg belangrijk vinden.

0900- servicenummer

Bij een 0900-nummer betaalt de beller een door jou bepaald tarief. Dit kan een tarief per gesprek of een tarief per minuut zijn.

Een 0900-nummer stelt je in staat om geld te verdienen met de telefonische dienstverlening. 0900-nummers zijn o.a. geschikt voor het aanbieden van: algemene informatie, nieuws- en sportberichten, helpdesk en specifieke klantacties (sales).

Klanten over Verbonden

(227)

Excuses dat ik eerder niet bereikbaar was om vragen telefonisch te beantwoorden. Alles werkt erg goed.

Mohamed Boudouh (Conflict en Recht)

Geen moeite is teveel voor Verbonden.nl Na een aantal voip toestellen voor ons te hebben ingesteld voor onze Afrikaanse vestiging, hebben ze dat snel en perfect geregeld. Nu hebben we met ons verkoop team een uitje in een gebied met zeer beperkte 4G verbinding. Ze hebben voor komende dagen ingesteld dat de telefoon meteen overgaat op het telefoonnummer en de 4G dus wordt overgeslagen, letterlijk dus weer om ervoor te zorgen dat wij goed verbonden blijven!!! Niets is teveel voor hen om ervoor te zorgen dat het goed werkt voor hun klanten. Wij als TanzaniaSpecialist.com waarderen het meedenken van Verbonden heel erg. Ook het aanvragen van internationale telefoonnummers gaat erg goed. Ga zo door!! dikke pluim Verbonden team

TanzaniaSpecialist.com

Tijdelijke placeholder afbeelding