085 nummers aanvragen

Een 085 nummer is een landelijk bedrijfsnummer met professionele uitstraling. Heb je aan één nummer (of een aantal) voldoende? Dan zijn 085 nummers ideaal voor jouw.
Vertel meer!

085 nummers aanvragen

De 085 nummers bieden dezelfde voordelen als 088 nummers, namelijk: ze zijn niet regiogebonden waar vele andere nummers dat wel zijn. Ga je verhuizen? Je houdt hetzelfde nummer en hoeft niemand aan een nieuw (net)nummer te wennen. Perfect als je in heel Nederland actief bent. 085-nummers zijn per stuk af te nemen, dagelijks opzegbaar en lage kosten. Nummers zijn bij Verbonden op voorraad en binnen enkele seconden actief!

Ideale combinatie

1. Eén 085 nummer(s) + VoIP account + iPhone/Android App € 7,50 per maand.

Ideale combinatie

2. Eén 085 nummer(s) + VoIP account + Online Webphone € 7,50 per maand

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7. Dat is telefonie anno nu.
Offerte

Klanten over Verbonden

(214)

Blij met het aangeboden VoIP Starters Pakket.

Ilse

Geen moeite is teveel voor Verbonden.nl Na een aantal voip toestellen voor ons te hebben ingesteld voor onze Afrikaanse vestiging, hebben ze dat snel en perfect geregeld. Nu hebben we met ons verkoop team een uitje in een gebied met zeer beperkte 4G verbinding. Ze hebben voor komende dagen ingesteld dat de telefoon meteen overgaat op het telefoonnummer en de 4G dus wordt overgeslagen, letterlijk dus weer om ervoor te zorgen dat wij goed verbonden blijven!!! Niets is teveel voor hen om ervoor te zorgen dat het goed werkt voor hun klanten. Wij als TanzaniaSpecialist.com waarderen het meedenken van Verbonden heel erg. Ook het aanvragen van internationale telefoonnummers gaat erg goed. Ga zo door!! dikke pluim Verbonden team

TanzaniaSpecialist.com