Online beheeromgeving van Verbonden mijn.verbonden.nl

Online beheeromgeving

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag.

Volledige controle over telefonie

Bij veel organisaties is het niet eenvoudig om nieuwe diensten aan te maken, diensten te wijzigen en (oude) diensten op te zeggen. Veel providers houden je namelijk aan een opzegtermijn. Daarnaast worden er nog veel zaken ouderwets afgehandeld, zoals het opzeggen van het contract. Niet bij Verbonden! Daarom hebben we een online portal gemaakt waar jij, als klant, alles zelf beheert. Nieuwe medewerker? Het aanvragen van nieuwe diensten regel je binnen 30 seconden, maar ook opzegging is in een handomdraai geregeld.

24/7 zelf telefonie beherenAanvragen per dagOpzeggen per dagVoIP telefonie op maat

Volledige controle over telefonie
VoIP telefonie anno 2014. Regel zelf alles 24/7

Regel zelf alles 24/7 online

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag. Zonder onze tussenkomst kan je de bereikbaarheid beheren en aanpassen in onze online beheeromgeving. Zo regel je flexibel doorschakelen, wachtrijen en keuzemenu's maar ook je belplan. Geen PC bij de hand? Ons systeem werkt ook op je smartphone of tablet.

Verbeter telefonische bereikbaarheid

Statistieken geven inzage in je belgedrag: hoeveel gesprekken zijn beantwoord en hoeveel gesprekken heb je gemist? Ieder gemist gesprek kan een gemiste klant zijn. Als je gesprekken mist, hoe laat was dat? En kun je daar misschien verbeteringen in aanbrengen? Als gebruiker van ons platform kun je per dag, week, maand en zelfs per jaar je gespreksstatistieken bekijken en vergelijken. Ook vind je in deze module de gemiddelde gesprekstijd van de gesprekken die in dat uur zijn gestart en hoe lang er gemiddeld is gebeld. Uiteraard zijn deze statistieken gratis beschikbaar.

Verbeter telefonische bereikbaarheid
VoIP telefonie belplan

Een belplan in minder dan 5 minuten

Als klant van Verbonden bepaal je zelf hoe telefoongesprekken afgehandeld worden. Na 20 seconden een gesprek doorschakelen naar je mobiel? Of liever 60 minuten in de wacht laten staan? Hoe je je belplan ook inricht, alles is realtime aan te passen bij Verbonden. Zo mis je nooit meer een telefoongesprek en krijg je gratis 100% bereikbaarheid.

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden