Online beheer omgeving

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag.

Gratis iOS/Android App

24/7 online beheer dashboard

Volledige controle over telefonie.
Offerte aanvragen

Volledige controle over telefonie.

Bij veel organisaties is het niet eenvoudig om nieuwe diensten aan te maken, diensten te wijzigen en (oude) diensten op te zeggen. Veel providers houden je namelijk aan een opzegtermijn. Daarnaast worden er nog veel zaken ouderwets afgehandeld, zoals het opzeggen van het contract. Niet bij Verbonden! Daarom hebben we een online portal gemaakt waar jij, als klant, alles zelf beheert. Nieuwe medewerker? Het aanvragen van nieuwe diensten regel je binnen 30 seconden, maar ook opzegging is in een handomdraai geregeld.

Verbeter je telefonische bereikbaarheid

Verbeter je telefonische bereikbaarheid

Als klant van Verbonden bepaal je zelf hoe telefoongesprekken afgehandeld worden. Na 20 seconden een gesprek doorschakelen naar je mobiel? Of liever 60 minuten in de wacht laten staan? Hoe je je belplan ook inricht, alles is realtime aan te passen bij Verbonden. Zo mis je nooit meer een telefoongesprek en krijg je gratis 100% bereikbaarheid.

Altijd bereikbaar.

Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.

Direct opzegbaar.

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes.

Eigen beheer.

24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving.

Klanten over Verbonden

(196)

Na veel oriënteren gekozen voor Verbonden, al vanaf het begin kreeg ik een helder advies en geen vraag was teveel. Ook na de aansluiting was niks te veel gevraagd. Altijd een snelle reactie, hierdoor is alles altijd helder en werkt alles perfect.

Pim (Electrostunt)

Nette, vriendelijke medewerkers. :-)

Sheila Messchaert / Unexxpected Artist Management

Tijdelijke placeholder afbeelding