Online beheer omgeving

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag.

Gratis iOS/Android App

24/7 online beheer dashboard

Volledige controle over telefonie.
Offerte aanvragen

Volledige controle over telefonie.

Bij veel organisaties is het niet eenvoudig om nieuwe diensten aan te maken, diensten te wijzigen en (oude) diensten op te zeggen. Veel providers houden je namelijk aan een opzegtermijn. Daarnaast worden er nog veel zaken ouderwets afgehandeld, zoals het opzeggen van het contract. Niet bij Verbonden! Daarom hebben we een online portal gemaakt waar jij, als klant, alles zelf beheert. Nieuwe medewerker? Het aanvragen van nieuwe diensten regel je binnen 30 seconden, maar ook opzegging is in een handomdraai geregeld.

Verbeter je telefonische bereikbaarheid

Verbeter je telefonische bereikbaarheid

Als klant van Verbonden bepaal je zelf hoe telefoongesprekken afgehandeld worden. Na 20 seconden een gesprek doorschakelen naar je mobiel? Of liever 60 minuten in de wacht laten staan? Hoe je je belplan ook inricht, alles is realtime aan te passen bij Verbonden. Zo mis je nooit meer een telefoongesprek en krijg je gratis 100% bereikbaarheid.

Altijd bereikbaar.

Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.

Direct opzegbaar.

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes.

Eigen beheer.

24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving.

Klanten over Verbonden

(223)

Super, erg tevreden!

Autoverhuur de Mulder

Hoe blij ik ben ? Aangezien we nog niet online zijn met onze webwinkel kan ik nog niet een objectief oordeel geven. Tot nu toe alleen maar prettige ervaringen, vanaf het moment van aanvraag tot installatie en de ontvangst van de eerste factuur is alles prima verlopen. Groet Alex

Norifenz Design / Emezzu handbag hardware

Tijdelijke placeholder afbeelding