Simpel besparen via VoIP telefonie

Wel verbonden, niet gebonden. Welkom in de wereld van VoIP van Verbonden. Bellen via het internet was nog nooit zo simpel.

Prijzen bekijken?

Bellen via internet, super eenvoudig!

VoIP is flexibel

Bellen via VoIP bij Verbonden brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet langer gebonden aan een vaste provider zoals KPN, je bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en belkosten, geen hoge eenmalige aanschafkosten meer voor een fysieke telefooncentrale en je betaalt alleen voor diensten die je daadwerkelijk gebruikt. VoIP van 

Laagdrempelig
Flexibel

Software in de cloud

Bij hosted VoIP maak je gebruik van een stukje software op het centrale VoIP netwerk van Verbonden. Je hebt geen eigen VoIP server nodig of een telefooncentrale op kantoor. Je betaalt maandelijks alleen voor de diensten die je af neemt. Kosten voor onderhoud, upgrades en backups behoren daarmee tot het verleden.

Cloudoplossing
Hosted VoIP

De oplossingen van Verbonden zijn zeer geschikt voor zowel ZZP-ers, eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Al onze modules schalen volledig mee met de omvang van het bedrijf. 

Lage instap- en abonnementskosten.

Eenvoudig aan te leggen en te installeren.

Uitbreiden is eenvoudig en kan per dag.

Alleen betalen voor diensten die je echt gebruikt.

Nummerbehoud en nieuwe nummers mogelijk.

Thuiswerken is super eenvoudig!

Klanten over Verbonden

(196)

Telefonie van Verbonden is uitstekend! We zijn blij met de goede verbinding, mooi toestellen en goede service. We worden altijd snel en prettig geholpen. Zeker de ingesproken voicemail is een aanrader. Verbonden bedankt en ga zo door, van ons krijgen jullie een dikke 10.

Franck Antonides / Payrollplaats

Alles werkt perfect! Erg handig.

Dave van Poetscentrum Aalsmeer

Tijdelijke placeholder afbeelding