VoIP Telefonie

Wel verbonden, niet gebonden. Welkom in de wereld van VoIP van Verbonden. Bellen via het internet was nog nooit zo simpel.
Offerte samenstellen

Lage instap- en abonnementskosten.

Eenvoudig aan te leggen en te installeren.

Uitbreiden is eenvoudig en kan per dag.

Alleen betalen voor diensten die je echt gebruikt.

Nummerbehoud en nieuwe nummers mogelijk.

Thuiswerken is super eenvoudig!

Voordelen VoIP

VoIP is flexibel.

Bellen via VoIP bij Verbonden brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet langer gebonden aan een vaste provider zoals KPN én je bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en de belkosten. Ook heb je geen hoge eenmalige aanschafkosten meer voor een fysieke telefooncentrale en je betaalt alleen voor diensten die je daadwerkelijk gebruikt.

Laagdrempelig
Flexibel

Software in de cloud.

Bij hosted VoIP maak je gebruik van een stukje software op het centrale VoIP netwerk van Verbonden. Je hebt geen eigen VoIP server nodig of een telefooncentrale op kantoor. Je betaalt maandelijks alleen voor de diensten die je af neemt. Kosten voor onderhoud, upgrades en backups behoren daarmee tot het verleden.

Cloudoplossing
Hosted VoIP

Vast nummer op mobiel.

Heb je een lange rit voor de boeg of ben je er juist even tussenuit voor een ommetje? Voor je telefonische bereikbaarheid is dit met VoIP telefonie geen probleem. Je schakelt eenvoudig je vaste lijn door naar je mobiel.

24/7 zelf aan te passen.

Of het nu gaat om aangepaste openingstijden, het instellen van een tweede lijn of het doorschakelen van vast naar mobiel. In de app of in de browser beheer je eenvoudig je telefonie zelf. Waar je ook maar bent. 

Mijn.verbonden
Verbonden App

De VoIP oplossingen van Verbonden zijn zeer geschikt voor zowel ZZP-ers, eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Al onze modules schalen volledig mee met de omvang van jouw bedrijf. 

Voice over IP

Veel mensen denken dat VoIP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de VoIP markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Daarom maken wij een berekening over de terugverdientijd. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen en ook voordelen als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden worden meegenomen. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de noodzaak van VoIP voor de organisatie. Over het algemeen geldt een terugverdientijd van 6-12 maanden.

 

Kosten VoIP telefonie

Dankzij flexibele modules betaal je bij Verbonden alleen voor de modules die je daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast bespaar je minimaal 35% ten opzichte van een traditioneel KPN abonnement.

Bekijk VoIP tarieven

Klanten over Verbonden

(223)

Super service, offerte had ik al voor ik het wist. Verder een heel overzichtelijk systeem en als je er even niet uit komt dan kan je ze altijd bellen!

Elmar Rotinox grootkeukentechniek

Heb een 085 nummer laten doorschakelen naar mijn mobiel zonder dat ik een vast toestel hoef. Mensen hebben nu niet meer mijn 06 nummer en krijg ook geen whatsappjes meer. Dik tevreden!

Jos de Wit

Tijdelijke placeholder afbeelding