VoIP Telefonie

Wel verbonden, niet gebonden. Welkom in de wereld van VoIP van Verbonden. Bellen via het internet was nog nooit zo simpel.
Prijzen bekijken?

Lage instap- en abonnementskosten.

Eenvoudig aan te leggen en te installeren.

Uitbreiden is eenvoudig en kan per dag.

Alleen betalen voor diensten die je echt gebruikt.

Nummerbehoud en nieuwe nummers mogelijk.

Thuiswerken is super eenvoudig!

Voordelen VoIP

VoIP is flexibel

Bellen via VoIP bij Verbonden brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet langer gebonden aan een vaste provider zoals KPN, je bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en belkosten, geen hoge eenmalige aanschafkosten meer voor een fysieke telefooncentrale en je betaalt alleen voor diensten die je daadwerkelijk gebruikt. VoIP van 

Laagdrempelig
Flexibel

Software in de cloud

Bij hosted VoIP maak je gebruik van een stukje software op het centrale VoIP netwerk van Verbonden. Je hebt geen eigen VoIP server nodig of een telefooncentrale op kantoor. Je betaalt maandelijks alleen voor de diensten die je af neemt. Kosten voor onderhoud, upgrades en backups behoren daarmee tot het verleden.

Cloudoplossing
Hosted VoIP

De oplossingen van Verbonden zijn zeer geschikt voor zowel ZZP-ers, eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Al onze modules schalen volledig mee met de omvang van het bedrijf. 

Voice over IP

Veel mensen denken dat VoIP een nieuwe techniek is. Dit is echter niet het geval: VoIP bestaat al geruime tijd. Op dit moment maakt zelfs 20% van de bedrijven boven 50 medewerkers al gebruik van VoIP. VoIP krijgt op dit moment veel aandacht, omdat steeds meer bedrijven zich richten op de VoIP markt. Dit betekent betere en voordelige hardware en meer aanbieders van VoIP oplossingen. Daarnaast is de netwerkinfrastructuur tegenwoordig geschikt om VoIP te faciliteren.

 

VoIP Kosten

Een overstap naar VoIP is zinvol indien de investering kan worden terugverdiend. Daarom maken wij een berekening over de terugverdientijd. Hierbij wordt gekeken naar de financiële voordelen en ook voordelen als schaalbaarheid, beheersbaarheid en uitgebreidere mogelijkheden worden meegenomen. Zo geven wij een eerlijk inzicht in de noodzaak van VoIP voor de organisatie. Over het algemeen geldt een terugverdientijd van 6-12 maanden.

 

Klanten over Verbonden

(214)

Super gedaan!, ik was volledig verdwaald in telefonieland, en jullie hebben enorm geholpen, ook medewerker, 10 punten + 1 kauwgombal! (site mag iets gemakkelijker, durf het haast niet te zeggen....)

Dick Bon Motorstroom BV

Zeer tevreden over snelheid levering en service!

Mandy Het KLEIN Toneel

Tijdelijke placeholder afbeelding