Telefoon nummers

Verbonden levert telefoonnummers in diverse soorten en maten. Van alle netnummers in Nederland tot zakelijke 085/088 nummers. Wil je je bestaande telefoonnummer meenemen? Geen probleem.

Vertel meer!

Telefoonnummers

Verbonden levert telefoonnummers in diverse soorten en maten. Of het nu gaat om nieuwe regionale nummers (netnummers) in Nederland of om het aanvragen van een nummerreeks voor 088-nummers? Verbonden verbindt de juiste nummers. Daarnaast kunnen wij ieder bestaand regionaal nummer verhuizen (een portering), hetzelfde geldt ook voor de 085- en 088-nummers

088
085

Oplossingen

Alle nummers kunnen worden afgeleverd op een Verbonden VoIP-aansluiting, maar ook op een mobiel of ander regionaal nummer. De nummers zijn daarnaast te combineren met vast-mobiel of onze faxoplossingen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen is erg eenvoudig en snel geregeld. Van bijna alle netnummerregio's hebben wij altijd nummers op voorraad welke direct te gebruiken zijn.

nummerregios
vast-mobiel

Direct naar

Klanten over Verbonden

(196)

Ik vind het 085 een bijzondere aanwinst, en jullie service is geweldig. Het systeem is zeer klantvriendelijk en flexible en realtime te gebruiken.

Andrea Wesdorp DTLS

Geen opmerkingen verder.

Bjorn Huijbregts - beukplanten.nl

Tijdelijke placeholder afbeelding