Telefoon nummers

Verbonden levert telefoonnummers in diverse soorten en maten. Van alle netnummers in Nederland tot zakelijke 085/088 nummers. Wil je je bestaande telefoonnummer meenemen? Geen probleem.
Offerte aanvragen

Telefoonnummers

Verbonden levert telefoonnummers in diverse soorten en maten. Of het nu gaat om nieuwe regionale nummers (netnummers) in Nederland of om het aanvragen van een nummerreeks voor 088-nummers? Verbonden verbindt de juiste nummers. Daarnaast kunnen wij ieder bestaand regionaal nummer verhuizen (een portering), hetzelfde geldt ook voor de 085- en 088-nummers

Oplossingen

Alle nummers kunnen worden afgeleverd op een Verbonden VoIP-aansluiting, maar ook op een mobiel of ander regionaal nummer. De nummers zijn daarnaast te combineren met vast-mobiel of onze faxoplossingen. Een nieuw telefoonnummer aanvragen is erg eenvoudig en snel geregeld. Van bijna alle netnummerregio's hebben wij altijd nummers op voorraad welke direct te gebruiken zijn.

Direct naar

Klanten over Verbonden

(198)

Jullie zijn top! een voorbeeld van hoe je met klanten om moet gaan. Alles werkt binnen tien minuten en bij vragen ben ik altijd zeer goed geholpen.

Anita - Adviesengesprek.nl

Super service, offerte had ik al voor ik het wist. Verder een heel overzichtelijk systeem en als je er even niet uit komt dan kan je ze altijd bellen!

Elmar Rotinox grootkeukentechniek

Tijdelijke placeholder afbeelding