Verbonden Victor de hond

VoIP modules

Maak je online telefooncentrale compleet met onze geweldige modules.

Aanvullende modules bij onze VoIP telefonie

Verbonden heeft een ruim aanbod van aanvullende VoIP modules voor VoIP telefonie. Dit betreffen de aanvullende diensten op onze VoIP accounts en telefoonnummers. Alle modules kunnen los afgesloten worden wat een zorgt dat onze telefonie oplossing voor jou altijd op maat is. Je betaalt bij ons slechts eenmalig kosten voor het activeren van een module, hierna alleen onze lage prijs per maand.

Direct naar de module:

Flexibel schakelen + filters

Met Flexibel Schakelen kan je de eindbestemming van je telefoonnummer direct aanpassen vanaf je computer. Doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon, is binnen enkele seconden geregeld. Deze dienst is gratis bij afname van een VoIP-account, anders € 3,- per maand.

€ 0,- Gratis

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie

Wil je dat er meerdere telefoons overgaan als een gesprek binnenkomt? Of wil je dat eerst nummer A en dan nummer B wordt gebeld? Eenvoudig in te stellen met belgroepen en routeringen via mijn.verbonden.nl.

€ 0,- Gratis

Module openingstijden

Met de module 'Openingstijden' geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant.

€ 20,- eenmalig € 5,- per maand

Module Keuzemenu (IVR)

Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. Verbonden heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.

€ 60,- eenmalig € 15,- per maand

Module Telefonisch vergaderen (conference)

Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega's of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.

€ 20,- eenmalig € 5,- per maand

Module HTTP-routering

De module HTTP-routering wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).

€ 100,- eenmalig € 25,- per maand

Module Gespreksopname

Gespreksopname kan voor zowel inkomende- als uitgaande gesprekken ingeschakeld worden. Ook is deze module per individuele medewerker mogelijk. Je betaalt alleen € 0,005 per minuut per maand dat de opnames worden bewaard.

€ 0,- eenmalig € 0,- per maand

Online beheer + gespreksdetails

Bij Verbonden kun je zelf online al je diensten realtime wijzigen, verwijderen en toevoegen via onze eenvoudige interface. Gratis en voor niets! Ook kan je gespreks- of factuurdetails bekijken.

€ 0,- Gratis

Voicemail naar e-mail

Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden als .WAV-bestand doorgestuurd naar jouw e-mailadres. Zo zijn je voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren via je PC en heb je altijd een backup.

€ 0,- Gratis

Module meldingen

"Welkom bij bedrijfsnaam", "U wordt doorverbonden met de regio Amsterdam" of "Voor spoed kunt u bellen met nummer 058-1234567". Bij Verbonden kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer.

€ 20,- eenmalig € 5,- per maand

Module Wachtrij (Queue)

Erg druk op de lijn? Je kan je klanten niet direct te woord staan? Hiervoor is er de wachtrij oftewel queue-module. De klant staat keurig in de wacht tot er een medewerker beschikbaar is. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.

€ 60,- eenmalig € 15,- per maand

Module Netnummer- en Postcoderoutering

Met netnummerroutering worden gesprekken toegwezen aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Op die manier krijgt iemand uit Amsterdam ook een medewerker van de vestiging in Amsterdam aan de lijn. De postcodegroepen en bijbehorende IVR meldingen kun je zelf eenvoudig aanpassen via een gebruiksvriendelijke webinterface.

€ 100,- eenmalig € 25,- per maand

Module Meeluisteren

Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.

€ 20,- eenmalig € 5,- per maand

Specifieke wensen? Op zoek naar maatwerk oplossingen?

Verbonden ontwikkelt modules voor VoIP telefonie op maat. Meer weten over de mogelijkheiden? Neem contact met ons op.

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden