Aanvullende modules bij onze telefonie.

Maak je online telefooncentrale compleet met onze geweldige modules. Eenvoudig toevoegen of verwijderen, dagelijks opzegbaar.
Ja dat wil ik!

Onze modules.

Verbonden heeft een ruim aanbod van aanvullende VoIP modules voor VoIP telefonie. Dit betreffen de aanvullende diensten op onze VoIP accounts en telefoonnummers. Alle modules kunnen los afgesloten worden wat een zorgt dat onze telefonie oplossing voor jou altijd op maat is. Je betaalt bij ons slechts eenmalig kosten voor het activeren van een module, hierna alleen onze lage prijs per maand.

Alle Modules

Flexibel schakelen + filters.

Met Flexibel Schakelen kan je de eindbestemming van je telefoonnummer direct aanpassen vanaf je computer. Doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon, is binnen enkele seconden geregeld. Je regelt dit eenvoudig via onze beheeromgeving. Deze module is gratis in combinatie met een VoIP account

Gratis module
Gratis module

Online beheer + gespreksdetails.

Bij Verbonden kun je zelf online al je diensten realtime wijzigen, verwijderen en toevoegen via een eenvoudige interface. Gratis en voor niets!
Daarnaast kun je kosteloos meerdere gebruikers met verschillende rechten aanmaken in het systeem. Zo kan je gebruikers bijvoorbeeld de rechten geven om gespreks- of factuurdetails in te zien. Bij Verbonden is deze informatie realtime online inzichtelijk!

Gratis module
Gratis module

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie.

Wil je dat er meerdere telefoons overgaan als er een gesprek binnenkomt? Of wil je dat eerst nummer A en dan nummer B wordt gebeld? Bij Verbonden stel je dit heel gemakkelijk zelf in met belgroepen en routeringen. Is je VoIP-toestel of centrale niet bereikbaar? Dan schakelt ons systeem automatisch door naar een fallback-nummer.

Gratis module
Gratis module

Voicemail naar email.

Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden doorgestuurd naar een door jou gekozen e-mailadres. Zo zijn al je voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren en heb je altijd een backup. Wil je de voicemail personaliseren en je eigen boodschap inspreken voor de piep? Dat is helemaal gratis en hiervoor heb je geen extra module nodig.

Gratis module
Gratis module

Openingstijden.

Met de module 'Openingstijden' geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen- en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. 

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

Meldingen.

"Welkom bij bedrijfsnaam" of "U wordt doorverbonden met de regio Amsterdam". Bij Verbonden kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer. Als je gebruik maakt van de module Meldingen, wordt er een welkomstmelding aan je bedrijfsnummer gekoppeld. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de gewenste eindbestemming.

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

Keuzemenu (IVR).

Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. Verbonden heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.

€ 65,- eenmalig
€ 16,- per maand

Wachtrij (queue).

Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je je klanten niet direct te woord kan staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk. Daarom biedt Verbonden een wachtrij oftewel queue-module. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste- en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.

€ 65,- eenmalig
€ 16,- per maand

Telefonisch vergaderen (conference).

Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega's of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

Netnummer- en postcoderoutering.

Een netnummerroutering is het routeren van gesprekken aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Op die manier krijgt iemand uit Amsterdam ook een medewerker van de vestiging in Amsterdam aan de lijn. 

€ 110,- eenmalig
€ 26,- per maand

HTTP-routering.

De module HTTP-routering wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).

€ 110,- eenmalig
€ 26,- per maand

Gespreksopname.

Gespreksopname kan voor zowel inkomende- als uitgaande gesprekken ingeschakeld worden. Ook is deze module per individuele medewerker mogelijk. Je betaalt alleen € 0,005 per minuut per maand dat de opnames worden bewaard.

€ 0,- eenmalig
€ 0,- per maand

Meeluisteren.

Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.

24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving.

Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid.

Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.

Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.

Eigen platform, kwalitatief en een betrouwbaar netwerk.

Kies slimme modules.

Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.

Een solide service.

Alle modules los afsluiten tegen een vaste lage prijs per maand.

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7. Dat is telefonie anno nu.
Contact

Klanten over Verbonden

(198)

Ik vind het 085 een bijzondere aanwinst, en jullie service is geweldig. Het systeem is zeer klantvriendelijk en flexible en realtime te gebruiken.

Andrea Wesdorp DTLS

Een goed bedrijf om mee samen te werken.

Amir Fahimnia - Faktor 22