VoIP modules.

Online voIP telefonie was niet eerder zo eenvoudig met onze voIP modules. Richt je telefonie in zoals jij dat wil. Zet modules eenvoudig aan- en weer uit en richt je telefonie in zoals jij dat wil.

✔ Modules aan- en uitzetten 
✔ Dagelijks opzegbaar
✔ Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Offerte samenstellen

VoIP diensten.

Verbonden heeft een ruim aanbod van aanvullende VoIP modules voor VoIP telefonie. Dit betreffen de aanvullende diensten op onze VoIP accounts en telefoonnummers. Alle modules kunnen los afgesloten worden. Hierdoor kunnen we je altijd een oplossing op maar aanbieden. Je betaalt bij ons slechts eenmalig kosten voor het activeren van een module, hierna alleen onze lage prijs per maand. 

Populaire modules.

Openingstijden.

Met de module 'Openingstijden' geef je zelf aan wanneer je bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de modules openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail ben je binnen- en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid voor je klant. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de belgroepen met gespreksvalidatie. 

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

Meldingen.

“Welkom bij bedrijfsnaam” of “U wordt doorverbonden met de regio Amsterdam”. Bij Verbonden kan je gemakkelijk een melding toevoegen aan je nummer. Als je gebruik maakt van de module Meldingen, wordt er een welkomstmelding aan je bedrijfsnummer gekoppeld. De beller krijgt een ingesproken tekst te horen, voordat het gesprek doorverbonden wordt naar de gewenste eindbestemming.

€21,- eenmalig
€5,50 per maand

Vast nummer op mobiel.

Schakel eenvoudig je vaste telefoon door naar je mobiel. Zo blijf je bereikbaar voor klanten, zelfs als je onderweg bent. De doorschakeling regel je eenvoudig zelf via mijn.verbonden of in de Verbonden app

Offerte

VoIP nummer aanvragen.

Flexibel Basis

Perfect voor ZZP-ers.

Vanaf  7,50 p/m

Dagelijks opzegbaar

Gratis app

24/7 beheer dashboard

Flexibel Plus

Perfect voor het MKB

Vanaf  13,00 p/m

Inclusief module openingstijden

Compleet pakket

Onbeperkt bellen en toegang tot onze veelgebruikte modules

Vanaf  19,75 p/m

Onbeperkt bellen (FUP 500 minuten per gebruiker per maand)

Alle VoIP telefonie modules.

Flexibel schakelen + filters.

Met Flexibel Schakelen kan je de eindbestemming van je telefoonnummer direct aanpassen vanaf je computer. Doorschakelen naar je eigen mobiele telefoon of een andere vaste telefoon, is binnen enkele seconden geregeld. Je regelt dit eenvoudig via onze beheeromgeving. Deze module is gratis in combinatie met een VoIP account

Gratis module

Online beheer + gespreksdetails.

Bij Verbonden kun je zelf online al je diensten realtime wijzigen, verwijderen en toevoegen via een eenvoudige interface. Gratis en voor niets!
Daarnaast kun je kosteloos meerdere gebruikers met verschillende rechten aanmaken in het systeem. Zo kan je gebruikers bijvoorbeeld de rechten geven om gespreks- of factuurdetails in te zien. Bij Verbonden is deze informatie realtime online inzichtelijk!

 

Gratis module

Belgroepen, fallback en gespreksvalidatie.

Wil je dat er meerdere telefoons overgaan als er een gesprek binnenkomt? Of wil je dat eerst nummer A en dan nummer B wordt gebeld? Bij Verbonden stel je dit heel gemakkelijk zelf in met belgroepen en routeringen. Is je VoIP-toestel of centrale niet bereikbaar? Dan schakelt ons systeem automatisch door naar een fallback-nummer. Belgroepen is onderdeel van Flexibel Schakelen.

Gratis module

Voicemail naar e-mail.

Je voicemail als e-mail ontvangen? Geen enkel probleem. Voicemailberichten worden doorgestuurd naar een door jou gekozen e-mailadres. Zo zijn al je voicemails gemakkelijk gratis terug te luisteren en heb je altijd een backup. Wil je de voicemail personaliseren en je eigen boodschap inspreken voor de piep? Dat is helemaal gratis en hiervoor heb je geen extra module nodig. Voicemail is onderdeel van Flexibel Schakelen.

Gratis module

Keuzemenu (IVR).

Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. Verbonden heeft een eenvoudig te bedienen module waarmee je snel en simpel online je eigen keuzemenu kunt inrichten.

€ 65,- eenmalig
€ 16,- per maand

Wachtrij.

Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen je bedrijf, dat je je klanten niet direct te woord kan staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk. Daarom biedt Verbonden een wachtrij oftewel queue-module. Deze module is zowel in combinatie met VoIP als met vaste- en mobiele eindbestemmingen te gebruiken.

€ 65,- eenmalig
€ 16,- per maand

Altijd bereikbaar.

Schakel eenvoudig door naar je mobiel en wees overal ter wereld bereikbaar.

Eenvoudig thuiswerken.

Schakel eenvoudig tussen thuis en kantoor met behulp van de app.

Eigen beheeromgeving.

Regel zelf al je telefoniezaken eenvoudig en 24/7 in mijn.verbonden.

Telefonisch vergaderen (conference).

Eenvoudig telefonisch vergaderen met je collega's of externen? Gebruik de module Telefonische Vergaderen. Een corporate functie voor een MKB prijs.

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

Netnummer- en postcoderoutering.

Een netnummerroutering is het routeren van gesprekken aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Op die manier krijgt iemand uit Amsterdam ook een medewerker van de vestiging in Amsterdam aan de lijn. 

€ 110,- eenmalig
€ 26,- per maand

Webhook.

De module Webhook wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRM-integratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).

€ 110,- eenmalig
€ 26,- per maand

Meeluisteren.

Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik de module meeluisteren.

€ 21,- eenmalig
€ 5,50 per maand

VoIP gesprekken opnemen.

Gespreksopname kan voor zowel inkomende- als uitgaande gesprekken ingeschakeld worden. Ook is deze module per individuele medewerker mogelijk. Je betaalt alleen € 0,005 per minuut per maand dat de opnames worden bewaard.

Gratis module

Alle diensten per dag aanvragen en stopzetten.

24/7 zelf jouw telefonie beheren via de beheeromgeving.

Maatwerk telefonie voor optimale bereikbaarheid.

Geen langlopende contracten en geen kleine lettertjes.

Vriendelijke en kundige support.

Eigen platform, kwalitatief en een betrouwbaar netwerk.

Specifieke wensen?

Op zoek naar maatwerk oplossingen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitmuntende klantenservice.

Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op met Rinse, hij helpt je graag verder!

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7. Dat is telefonie anno nu.
Offerte

Klanten over Verbonden

(227)

Geen opmerkingen. Perfecte service!

MarketingConcurrent - Maurits Hofstede

Prima.

L. de Leur - De Kralentuin