Verbonden Victor de hond

Referenties

Hoe denken de klanten van Verbonden over Verbonden?

Payrollplaats.nl is een payroll organisatie gevestigd in Groningen met opdrachtgevers verspreid over heel Nederland. Voor deze opdrachtgevers verzorgt Payrollplaats.nl de gehele salarisadministratie. Telefonische bereikbaarheid is een essentieel onderdeel. Denk alleen al aan de mogelijkheid dat werknemers zich telefonisch ziek moeten kunnen melden. 100% bereikbaarheid is een must en Payrollplaats.nl vertrouwd dit sinds 2013 al toe aan Verbonden.

» Franck Antonides, Payrollplaats.nl

Payrollplaats.nl

Buren Hallum Automaterialen BV

Buren Hallum Automaterialen is al meer dan 25 jaar specialist in auto onderdelen voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Hoewel er eenvoudig online besteld kan worden, is telefonisch bestellen nog aan de orde van de dag. Alle medewerkers staan dagelijks klaar om de vele gesprekken te verwerken. Na een slechte ervaring bij een andere VoIP provider, is Buren Hallum nu tevreden klant bij Verbonden.

» Sjoerd Buren, Buren Hallum Automaterialen BV

Verkeersschool Berend Knol B.V. is in de 30 jaar uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor onder andere personenauto, motor, vrachtauto en autobus. Berend Knol kwam in contact met Verbonden omdat er gezocht werd naar een goede VoIP oplossing voor het bedrijf, die gekoppeld kon worden met het CRM. Verbonden levert naast telefonie ook een maatwerk VoIP CRM-koppeling

» Berend Knol, Verkeerschool Berend Knol

Payrollplaats.nl

Studio Kimo

Dat VoIP telefonie uitermate geschikt is voor een kapsalon, bewijst Studio Kimo. Bij Studio Kimo staan kwaliteit, aandacht en goed advies voorop. De telefonie diensten van Verbonden sluiten hier naadloos op aan. Door gebruik te maken van draadloze handsets, krijgen de kapsters Monica, Karishma en Anna volledige vrijheid binnen de salon. Toch een gesprek gemist? Studio Kimo maakt optimaal gebruik van het dashboard en haalt zo een gemist telefoonnummer naar boven.

» Henk Bijlsma, Studio Kimo

DigiState is een webhostingprovider gevestigd in Nieuwegein met klanten door heel Europa. Telefonische bereikbaarheid met flexibele doorschakelmogelijkheden zijn daarom erg belangrijk. DigiState is, na slechte ervaringen met een andere VOIP Provider, via een gezamenlijke klant in contact gekomen met Verbonden. Met name het persoonlijke contact en de flexibiliteit spreken erg aan.

» Marin Heideman, DigiState

DigiState, De Full service provider

Wijbenga installaties BV

Wijbenga Installaties is een gerenommeerd installatiebedrijf in Leeuwarden en omgeving, en gespecialiseerd in loodgieterswerk, gas- en waterleidingen. Door groei was Wijbenga Installaties op zoek naar een nieuwe telefonie situatie die naadloos aansluit en tevens de huidige SIDN-lijn kon vervangen. Verbonden heeft hierin geadviseerd en levert een op-maat dienst. Flexibel doorschakelen naar 06-nummers staat hierin centraal. Zo is Wijbenga dag en nacht bereikbaar.

» Arjen Kamminga, Wijbenga installaties BV

Wat 10 jaar geleden begon als éénmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf wat zich onderscheidt in de levering/montage van alles wat in relatie staat tot kunststof. Sinds maart 2012 is MTD Montage/Kozijnen gevestigd in Stiens en groeit het bedrijf gestaag. De aanwezige ISDN-lijn voldeed dan ook niet meer en al snel volgde een overstap naar VoIP. Of er nu een klant belt of de vertegenwoordigers bellen onderling, de bereikbaarheid van MTD Montage is gewaarborgd.

» Afie Dol - Jacobs, MTD Kozijnen/Montage

MTD Kozijnen/Montage

PC Beheer de Graaf

PC Beheer de Graaf uit Ternaard (Friesland) is gespecialiseerd in het beheren en onderhoud van computers en netwerken. Veel particulieren maar ook bedrijven weten inmiddels de weg naar PC Beheer De Graaf te vinden. Naast dat Steven ook diverse installaties voor Verbonden B.V. verzorgt, beschikt PC Beheer de Graaf over VoIP-telefonie van Verbonden. De naadloze integratie via Vast-Mobiel is een uitkomst aangezien Steven veel op pad is.

» Steven de Graaf, PC Beheer de Graaf

Shortlease Nederland BV is een aanbieder op het gebied van flexibele mobiliteitsoplossingen zoals shortlease. Het bedrijf is in 2008 opgestart door directeur/eigenaar Otto Kwetters. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt wat vandaag de dag resulteert in tientallen telefoongesprekken per dag. Shortlease Nederland heeft voor Verbonden gekozen vanwege de Vast-Mobiel oplossingen en eenvoudig beheer via mijn.verbonden.nl.

» Otto Kwetters, Shortlease Nederland

Shortlease Nederland

Paintball shop

GoPaintball is een Paintball Shop en service punt voor alles wat met paintball te maken heeft. Alle grote merken zijn beschikbaar en veel wordt snel geleverd uit eigen voorraad. Om deze voorraad op peil te houden is vaak contact met leveranciers binnen en buiten Europa nodig. Dankzij Verbonden kan dit nu glashelder en tegen een scherpe prijs. Ook zijn wij nu met een 058-nummer bereikbaar voor al onze klanten. Ideaal!

» Bart Zuidema, GoPaintball

Nordesign is een webdesign bureau gespecialiseerd in websites en webshops voor bedrijven en beginnende ondernemers. Service en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor Nordesign is 100% bereikbaarheid dan ook erg belangrijk, denk aan eventuele fouten of problemen die zich kunnen voordoen op een website van een klant. Verbonden biedt Nordesign eenvoudige beheeropties via het online controle paneel en op maat gemaakte telefonie oplossingen die wij aanbieden.

» Nordin Ben Allal, Nordesign

Nordesign

GO180 Personal trainers

Hielke en Jeroen zijn de drijfveren achter GO180 Personal Trainers. Met hun ervaring, kennis en enthousiasme hebben ze inmiddels vele personen geholpen in het behalen van de voor hun alles belangrijke doelen. Er is altijd gewerkt met individuele 06-nummers. Door de enorme groei en drukte is er gekozen om gebruik te maken van een vast 058 telefoonnummer. Handig, want zo kunnen we eenvoudig schakelen tussen medewerkers voor optimale bereikbaarheid.

» Hielke van der Lei, GO180 Personal trainers

ICTerGezocht.nl is de nr. 1 ICT vacaturesite van Nederland. ICT-ers kunnen zoeken in het aanbod van meer dan 2.000 ICT vacatures. Werkgevers bereiken via ICTerGezocht.nl meer dan 50.000 ICT-ers. De telefonische helpdesk voor werkgevers wordt verzorgd door Verbonden.nl. Verbonden.nl biedt voor ons uitstekende opties zoals doorschakeling.

» Daan de Jong, ICTerGezocht.nl

ICT vacatures

LEQUAL online marketing

Wij zijn als online marketing bureau LEQUAL al meer dan 4 jaar een tevreden klant van Verbonden.nl! Al onze accountmanagers maken dagelijks veel gebruik van de VOIP services van Verbonden. Omdat uitmuntende service bij de diensten van LEQUAL een van de pijlers is streven wij naar extreem goede bereikbaarheid, dit vertrouwen wij graag aan Verbonden toe. Absolute aanrader als je kijkt naar prijs- kwaliteit en de service die verleend wordt. Aanrader!

» Rick Burgers, LEQUAL online marketing

Wij van grafisch ontwerp bureau ttwwoo zijn sinds kort verbonden aan Verbonden, tot ons groot genoegen. Via Verbonden werken wij met een vast telefoonnummer dat we handig kunnen doorschakelen naar een mobiel. Op deze manier kan er altijd iemand opnemen en zijn we dus extra goed bereikbaar voor onze klanten. Wij zijn erg tevreden over de diensten van Verbonden en hoe Verbonden met ons als klant omgaat: service-gericht, vriendelijk en doeltreffend. Hier kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

» Joeri van Beurden, ttwwoo.nl

ttwwoo design agency

Software vergelijker PRYSR

Verbonden.nl is onze vaste partner als het gaat om telefonie. Service is altijd super snel en vriendelijk, daarnaast is het product relatief goedkoop wat natuurlijk fijn is.

» Niels Hoogeveen, Software vergelijker PRYSR

Vanuit onze klantenservice maken we gebruik van de netnummers van Verbonden.nl, we ervaren het als een stabiel product met een hoge uptime, voor ons van noodzaak. Daarnaast denken de mensen van support goed mee om de telefonie oplossingen zo efficient mogelijk in te zetten voor onze organisatie. Ik zou Verbonden.nl zeker aanraden.

» Roy (Customer service team [NL]), Reisplanner Mobilitybooker Nederland

Reisplanner Mobilitybooker Nederland

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden