Rick de Jong

Strategy

2022-12-09 09:09:30

Kun je zelf niet opnemen? Schakel door naar je collega

Een vast nummer kan je doorschakelen naar je mobiel. Een extra optie is dat je een vast nummer ook kunt doorschakelen naar meerdere 06-nummers. Dus neem jij na 20 seconden niet op? Dan schakelt het vaste nummer de beller direct door naar een tweede mobiel nummer, bijvoorbeeld van je collega.

Het aantal nummers waarnaar je kunt doorschakelen is onbeperkt. Zo kan je er ook voor kiezen om direct meerdere mobiele nummers tegelijk aan te roepen. De persoon die het eerst opneemt, krijgt dan het gesprek. Deze oplossing is perfect als je werkt met wisselende roosters of tijdens vakanties. Wil je wel de voordelen van een vast telefoonnummer, maar even niet bereikbaar zijn, dan schakel je de oproep direct door naar je zakelijke voicemail.

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.