Rick de Jong

Strategy

2022-12-09 09:09:30

Vermeld altijd je nummer op je site, desktop en mobiel

Het is belangrijk dat een potentiële klant direct contact met je kan opnemen. Een contactformulier of e-mailadres is een goed begin, maar levert altijd vertraging op. Wat als de lead nu warm is en je pas de volgende dag kunt antwoorden? Dan loop je kans dat de klant geen interesse meer heeft of het zelf druk heeft.

Zorg er dus voor dat jouw telefoonnummer altijd zichtbaar is, waar de bezoeker zich ook op je website bevindt. Bovenin is een goede plek. Hou er ook rekening mee dat jouw telefoonnummer goed te zien is op een tablet of smartphone. Je kan het nummer eenvoudig klikbaar maken, zodat een bezoeker direct kan bellen. Dit doe je door href="tel:0123456789 " te gebruiken.

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.