Rick de Jong

Strategy

2022-12-09 09:09:30

Geruststellend dat je nooit meer een telefoontje mist

De ene ondernemer trekt vooral klanten door mond- tot-mondreclame, de ander investeert veel geld in zijn marketingbudget. Waar je het ook van moet hebben, het is voor iedere ondernemer belangrijk om geen contacten met potentiële klanten te missen.

Een vorige werkgever van mij in de telecomsector gaf een kapitaal uit aan marketingactiviteiten. Met succes. Dit leverde een hoop nieuwe klanten op. Maar als je er niet alles aan doet om je nieuwe klanten tevreden te houden, loop je kans dat zij via de achterdeur weer vertrekken. Een goede bereikbaarheid is voor jouw klanten van groot belang. Het is zonde om klanten die je met veel energie hebt binnengehaald door een slechte communicatie te verliezen.

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.