Iwan Wijkstra

Planning & Communication

2022-12-09 09:09:30

Wist je dat contactgegevens verplicht zijn voor een webwinkel?

Online shoppen is hot en om je heen schieten webwinkels als paddenstoelen uit de grond. Met een webwinkel is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan je betrouwbaarheid. De wetgeving stelt een aantal voorwaarden waaraan een webwinkel moet voldoen.

Een belangrijk onderdeel hiervan is het plaatsen van jouw bedrijfsgegevens, waaronder een vast telefoonnummer. Verder ben je verplicht om je bezoekers te informeren wie je bent en hoe je zaken doet. Deze informatie moet je duidelijk zichtbaar vermelden op je website. Maak van je website geen speurtocht en plaats je bedrijfsinformatie op een duidelijke plek. Niet alleen onder een weggestopt kopje "algemene voorwaarden", maar ook op een contactpagina of onderin de footer.

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.