Tip 3: Jouw bedrijf oogt groter door een vast telefoonnummer

Reading time: 1 minutes (285) words

Rick de Jong

Strategy

2022-12-09 09:09:30

Tip 3: Jouw bedrijf oogt groter door een vast telefoonnummer

Welkom bij Verbonden

Als er op een webwinkel alleen een mobiel nummer staat, kun je er bijna van uitgaan dat het een eenmanszaak is waar je meteen de eigenaar aan de lijn krijgt. Dit geldt ook voor jouw onderneming. Een 06-nummer associeert men namelijk eerder met een persoon dan een bedrijf.

Een vast telefoonnummer geeft jouw klant de indruk dat er een bedrijf achter zit. Een vast nummer verhoogt je status, komt je betrouwbaarheid ten goede en zorgt ervoor dat potentiële klanten sneller geneigd zijn om bij jou te kopen of contact met je op te nemen. Met een vast nummer vergroot je ook de geloofwaardigheid van je bedrijf. Een 06-nummer kan de indruk geven dat het ondernemen een hobby is ‘die je erbij doet’, terwijl een vast nummer staat voor de ‘gevestigde orde’: een bedrijf dat al langer bestaat en een serieus product levert. Een vast op mobiel integratie heb je al vanaf 5 euro per maand!

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.