Rinse Boorsma

Planning & Communication

2022-11-04 08:39:04

VoIP bellen: Overal bereikbaar via één nummer

Welkom bij Verbonden

Je gaat een nieuwe onderneming starten? Of ben je een bestaand bedrijf en je overweegt de huidige telefooncentrale te vernieuwen? Dan is zakelijk VoIP bellen via Verbonden de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Telefonie via het digitale netwerk is nu voor iedere branche binnen handbereik. Bijzonder voordelig, schaalbaar en gemakkelijk te implementeren. Geen dure aanschaf van een fysieke telefooncentrale en optimale integratie met je mobiele telefoon. Wat wil de ondernemer anno 2014 nog meer?

Zakelijke besparingen van 40% tot 70%

Op je éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan onze VoIP bedrijfscentrale, zodat je nog maar één nummer op je visitekaartje hoeft te drukken. Door zakelijk VoIP te koppelen aan de dataverbinding, kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van Verbonden en verlaagt dit direct de gesprekskosten.

Door gebruik te maken van het VoIP platform van Verbonden bespaar je 30% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer maar ook op de abonnementskosten. Voice over IP (VoIP) is de betrouwbare telefonieoplossing die gebruikt maakt van het eigen datanetwerk. Met onze hosted VoIP oplossing hoef je niet te investeren in een dure telefooncentrale en zijn er geen kosten voor onderhoud, service, back-up en beveiliging. Een bijkomend voordeel is dat je gratis kunt bellen naar uw collega’s, telewerkers en (neven)vestigingen. Dit maakt zakelijk VoIP bellen extra voordelig.

Per dag aanvragen en stopzetten

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving

Open, eerlijke en persoonlijke benadering

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk