Erg handig

Verbonden iPhone- en Android App

Met de App van Verbonden ben je overal bereikbaar op je vaste nummmer. Op elke locatie waar je minstens over 4G of een vergelijkbare stabiele WiFi verbinding beschikt, kun je oproepen ontvangen via de App. Zonder doorschakelkosten! Geschikt voor iPhone & Android.

Download voor iPhone - Download voor Android

Waarom de App?

Klanten zien alleen nog je zakelijke telefoonnummer en niet je mobiele telefoonnummer. Houd eenvoudig het telefonieverkeer van je bedrijf in de gaten. Geen declaraties meer van mobiel verkeer, maar alles via je zakelijke account.

Eenvoudig
Zakelijk

Wat zijn de kosten?

Je betaalt 2 euro per maand voor je telefoonnummer en daarnaast betaal je een vast bedrag per gebruiker. Iedere gebruiker heeft zijn eigen unieke logingegevens voor de App. De kosten voor gebruikers zijn afhankelijk van het aantal gebruikers in jouw bedrijf.

Geschieden
Lage kosten

Het is ook mogelijk om de App te gebruiken om een gesprek te starten vanaf je vaste nummer. Zo kun je er dus voor zorgen dat je klanten jouw vaste nummer zien wanneer je hun/hen terug belt. Dergelijke uitgaande gesprekken brengen wel gesprekskosten met zich mee. Zo betaal je 2,9 cent per gesprek. Voor het bellen naar vaste nummers in Nederland betaal je 2,1 cent per minuut en voor het bellen naar Nederlandse mobiele nummers betaal je 8,2 cent per minuut. Deze gesprekskosten heb je zelf in de hand. Je bepaalt zelf of het nodig is om vanuit het vaste nummer terug te bellen.

  • “Klanten zien jouw vaste nummer”

Direct naar

Klanten over Verbonden

(222)

Alles is tot nu toe top. Het enige minpunt was het aansluiten van de telefoon. Hierbij moest via het ip-adres van alles ingesteld worden en daar was geen handleiding voor bijgevoegd. Via google is alles opgelost maar minder technisch ingestelde mensen zullen hier niet uit gaan komen.

Niels Koster van Boost Ontwerp

Excuses dat ik eerder niet bereikbaar was om vragen telefonisch te beantwoorden. Alles werkt erg goed.

Mohamed Boudouh (Conflict en Recht)

Tijdelijke placeholder afbeelding