Verbonden Victor de hond

De Verbonden App

De Verbonden App, zakelijk bellen vanaf je iPhone- of Android telefoon.

Verbonden iPhone en Android App

Met de App van Verbonden ben je overal bereikbaar op je vaste nummmer. Op elke locatie waar je minstens over 4G of een vergelijkbare stabiele WiFi verbinding beschikt, kun je oproepen ontvangen via de App. Zonder doorschakelkosten!

Bij een traditionele doorschakeling betaal je vaak een tarief per gesprek en een tarief per minuut voor het ontvangen van de doorgeschakelde oproep. Gezien de App voor het ontvangen van gesprekken gebruik maakt van de internetverbinding op je mobiele telefoon, zijn die kosten hier niet van toepassing. Je verbruikt dan enkel een beetje data voor het ontvangen van de oproep. Tien minuten bellen staat ongeveer gelijk aan één MB data.

Waarom de App?

Klanten zien alleen nog je zakelijke telefoonnummer en niet je mobiele telefoonnummer. Houd eenvoudig het telefonieverkeer van je bedrijf in de gaten. Geen declaraties meer van mobiel verkeer, maar alles via je zakelijke account.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt 2 euro per maand voor je telefoonnummer en daarnaast betaal je een vast bedrag per gebruiker. Iedere gebruiker heeft zijn eigen unieke logingegevens voor de App. De kosten voor gebruikers zijn afhankelijk van het aantal gebruikers in jouw bedrijf.

VoIP accounts tarieven

Elke App gebruiker heeft een unieke VoIP account nodig. Zijn er bijvoorbeeld 5 medewerkers binnen het bedrijf? Dan zijn vijf VoIP-accounts nodig a € 3,50 per stuk per maand.

Aantal accounts Maandelijkse kosten p.p. Eenmalige kosten p.p.
VoIP account (1 t/m 4) € 5,- € 15,-
VoIP account (5 t/m 19) € 3,50 € 10,-
VoIP account (20 t/m 49) € 2,50 € 7,50
VoIP account (50 >) € 2,- € 5,-

Klanten zien jouw vaste nummer

Het is ook mogelijk om de App te gebruiken om een gesprek te starten vanaf je vaste nummer. Zo kun je er dus voor zorgen dat je klanten jouw vaste nummer zien wanneer je hun/hen terug belt. Dergelijke uitgaande gesprekken brengen wel gesprekskosten met zich mee. Zo betaal je 2,9 cent per gesprek. Voor het bellen naar vaste nummers in Nederland betaal je 2,1 cent per minuut en voor het bellen naar Nederlandse mobiele nummers betaal je 8,2 cent per minuut. Deze gesprekskosten heb je zelf in de hand. Je bepaalt zelf of het nodig is om vanuit het vaste nummer terug te bellen.

Gesprekskosten

Type gesprek Gesprekstarief Starttarief
Belminuten onderling/platform € 0,00 (altijd gratis) € 0,00 (altijd gratis)
Vaste nummers binnenland € 0,021 € 0,029
Mobiele nummers binnenland € 0,082 € 0,029

Modules

Je kan je telefonie uitbreiden met aanvullende modules zoals openingstijden en meldingen. Dit stelt je in staat om er voor te zorgen dat je buiten bepaalde tijden de oproepen niet binnen krijgt. Vervolgens kun je er voor kiezen om deze oproepen te laten beantwoorden door een voicemail of een melding.

Download

Screenshots

Heb je aanvullende vragen? Indien de chat beschikbaar is kun je deze rechtsonder op de pagina openen. Tevens kun je ons bereiken op 08880 88888 of een bericht sturen naar info@verbonden.nl

Ben je al overtuigd en wil je dit direct aanvragen? Dan hebben we hieronder een grote knop voor je ;-)

VoIP offerte aanvragen

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden