Inflatie

Inflatiecorrectie, onze tarieven veranderen per 1 januari 2023. 

Elk jaar stijgen de prijzen in Nederland door inflatie. Dat heeft ook effect op onze kosten. Daarom verhogen wij jaarlijks op 1 januari ons uurtarief, de pakketprijzen en producttarieven. Hiervoor gebruiken wij het inflatiepercentage dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vaststelt. Dat noemen we inflatiecorrectie. In 2022 is de inflatiecorrectie 5,9%. Wij passen dit gemiddelde toe op onze tarieven, inclusief behoud van ronde bedragen.

Veelgestelde vragen

Inflatie Waarom

Waarom vindt inflatiecorrectie plaats?

Jaarlijks stijgen de prijzen van producten en diensten. Onze kosten stijgen dus ook. Daarom passen wij de abonnementsprijs aan.

Inflatie Wanneer

Wanneer gaat de correctie in?

Wij passen de abonnementsprijs elk jaar aan op 1 januari. Je vindt de nieuwe tarieven op de eerste factuur van het nieuwe jaar. 

Inflatie Opzeggen

Mag ik nu opzeggen?

Alle producten en diensten van Verbonden zijn altijd dagelijks opzegbaar. Los van de inflatieverhoging, mag je altijd dagelijks opzeggen. 

Klanten over Verbonden

(196)

Zeer goed geholpen vooraf. Maar ook een berichtje achteraf of alles naar wens is. Uitstekend. Wij hebben nu een meer professionele uitstraling en werken makkelijker dankzij Verbonden.

Motorprofiel.nl

Er ontstond een uitdaging, buiten de schuld van Verbonden.nl om, met onze SNOM-installatie, die voor Verbonden.nl geen dagelijkse kost was. Het team van Verbonden heeft zich daar zeer serieus over gebogen en is net zo lang bezig geweest totdat het probleem voor ons was opgelost. Chapeau - een fantastische service!

Monique Cremer Cosmetic Clinics

Tijdelijke placeholder afbeelding