Netnummer 055

Netnummer 055 is regio afhankelijk en is bestemd voor Apeldoorn en omgeving.
Offerte aanvragen voor een 055 netnummer?
Vraag offerte aan
netnummer_055

Vast/mobiel.

Binnenkomende oproepen op je vaste nummer schakel je zelf eenvoudig door naar je mobiel of andere vaste telefoon.

Voicemail.

Je ontvangt je voicemails gratis per mail, inclusief gepersonaliseerde boodschap.

Filters.

Met filters kun je bepaalde nummers, regio's of landen blokkeren of doorlaten. Filters is éen van onze 4 gratis modules.

Netnummer 055 aanvragen

Een 055 netnummer is een regionaal netnummer en geldt voor de regio Apeldoorn. Met de diensten van Verbonden blijf je bereikbaar onder je 055-nummer, zonder fysieke locatie in deze omgeving. Ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Ben je niet gebonden aan een vaste regio zoals 055 voor Apeldoorn? Dan zijn 085-nummers ideaal voor jou!

Ga je verhuizen? Je houdt hetzelfde nummer en niemand hoeft te wennen aan je nieuwe (net)nummer. Voor slechts € 2,- per maand heb je al een 055-nummer.

Regel zelf alles 24/7 online.

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag. Zonder onze tussenkomst kan je de bereikbaarheid beheren en aanpassen in onze online beheeromgeving. Interesse in een voIP oplossing?
Contact opnemen

Per dag aanvragen en stopzetten.

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving.

Een open, eerlijke en persoonlijke benadering.

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes.

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid.

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk.

Klanten over Verbonden

(198)

Top!

Yvette Staal - Fruitkracht

Geen moeite is teveel voor Verbonden.nl Na een aantal voip toestellen voor ons te hebben ingesteld voor onze Afrikaanse vestiging, hebben ze dat snel en perfect geregeld. Nu hebben we met ons verkoop team een uitje in een gebied met zeer beperkte 4G verbinding. Ze hebben voor komende dagen ingesteld dat de telefoon meteen overgaat op het telefoonnummer en de 4G dus wordt overgeslagen, letterlijk dus weer om ervoor te zorgen dat wij goed verbonden blijven!!! Niets is teveel voor hen om ervoor te zorgen dat het goed werkt voor hun klanten. Wij als TanzaniaSpecialist.com waarderen het meedenken van Verbonden heel erg. Ook het aanvragen van internationale telefoonnummers gaat erg goed. Ga zo door!! dikke pluim Verbonden team

TanzaniaSpecialist.com

Tijdelijke placeholder afbeelding