Vast nummer op Mobiel

Een zakelijk nummer doorschakelen naar je mobiel? Dat kan! Kies voor een zakelijke uitstraling en wees toch overal bereikbaar op je mobiele telefoon. Verbonden heeft standaard alle regionale nummers op voorraad.
Vertel meer!

Vast nummer doorschakelen naar mobiel

Een voorbeeld uit de praktijk: Jij en je compagnon willen beide bereikbaar zijn op hetzelfde zakelijke nummer. Wanneer het zakelijke nummer gebeld wordt, gaan beide toestellen tegelijk over: de persoon die als eerst opneemt krijgt het gesprek. Hierdoor gaat de telefoon van compagnon twee automatisch niet meer over. Dit kan tot een onbeperkt aantal mobiele telefoonnummers ingericht worden, zodat optimale bereikbaarheid gegarandeerd is.

Voordelen

  • Een zakelijke uitstraling.
  • Niet gebonden aan een mobiele operator en voor elk mobiel nummer mogelijk.
  • Realtime je belstatistieken online inkijken.
  • Eenvoudig online de eindbestemming wijzigen.
  • Aanmaken belgroepen: meerdere telefoons gaan tegelijk over als er gebeld wordt.
  • Het zakelijke nummer kan in het display komen, zo maak je onderscheid tussen zakelijk en privé aan de hand van het getoonde telefoonnummer.
  • Contracten bij Verbonden per dag opzegbaar.

Wat kost Vast op Mobiel?

De vaste kosten zijn slechts € 7,50 per maand, inclusief een telefoonnummer. Verder betaal je geen abonnementskosten en worden doorschakelkosten altijd per seconde afgerekend!

Natuurlijk is er ook een volledig overzicht van onze nationale en internationale gesprekstarieven. Voor onze internationale gesprekstarieven geldt, net als voor de nationale gesprekstarieven, een starttik.

 

Offerte aanvragen?

Wij laten graag zien hoe eenvoudig je kunt besparen met vaste telefonie van Verbonden. Binnen 3 minuten heb je onze offerte en heldere informatie in je mailbox.

Gratis iOS App

24/7 beheer dashboard

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7. Dat is telefonie anno nu.
Offerte aanvragen