VoIP voor ZZP'ers

Als ZZP'er ga je voor een zakelijke uitstraling. Je wil graag bereikbaar zijn voor je (potentiele) klanten en als het even kan laat je liever een 'vast' nummer achter in plaats van je 06-nummer.
Vraag offerte aan

Compleet pakket

Bellen via VoIP bij Verbonden brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet langer gebonden aan KPN, je bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en belkosten, geen hoge eenmalige aanschafkosten meer voor een fysieke telefooncentrale en je betaalt je alleen voor diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Verbonden is daarom juist zeer geschikt voor ZZP'ers.

Inc. App
Compleet pakket

Voor ZZP en eenmanszaak

Als ZZP'er ga je voor een zakelijke uitstraling. Je wil graag bereikbaar zijn voor je (potentiele) klanten en als het even kan laat je liever een 'vast' nummer achter in plaats van je 06-nummer. Voor slechts € 7,- per maand ben je optimaal telefonisch bereikbaar. Dit is inclusief een regionaal- of landelijk telefoonnummer en doorschakeling naar je mobiele telefoon.

Inclusief vast nummer
Zakelijke uitstraling

Direct naar

Klanten over Verbonden

(223)

Jullie zijn top! een voorbeeld van hoe je met klanten om moet gaan. Alles werkt binnen tien minuten en bij vragen ben ik altijd zeer goed geholpen.

Anita - Adviesengesprek.nl

Enige opmerking/advies welke ik heb gaat over de snelheid betreffende de doorontwikkeling van de dienstverlening, deze kan mijns inziens (met de huidige mogelijkheden) beter.

Freddie Kessels

Tijdelijke placeholder afbeelding