VoIP voor ZZP'ers

Als ZZP'er ga je voor een zakelijke uitstraling. Je wil graag bereikbaar zijn voor je (potentiele) klanten en als het even kan laat je liever een 'vast' nummer achter in plaats van je 06-nummer.
Vraag offerte aan

Compleet pakket

Bellen via VoIP bij Verbonden brengt veel voordelen met zich mee. Je bent niet langer gebonden aan KPN, je bespaart flink op het maandelijkse telefoonabonnement en belkosten, geen hoge eenmalige aanschafkosten meer voor een fysieke telefooncentrale en je betaalt je alleen voor diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Verbonden is daarom juist zeer geschikt voor ZZP'ers.

Inc. App
Compleet pakket

Voor ZZP en eenmanszaak

Als ZZP'er ga je voor een zakelijke uitstraling. Je wil graag bereikbaar zijn voor je (potentiele) klanten en als het even kan laat je liever een 'vast' nummer achter in plaats van je 06-nummer. Voor slechts € 7,- per maand ben je optimaal telefonisch bereikbaar. Dit is inclusief een regionaal- of landelijk telefoonnummer en doorschakeling naar je mobiele telefoon.

Inclusief vast nummer
Zakelijke uitstraling

Direct naar

Klanten over Verbonden

(197)

Voor onze webshop waren we op zoek naar een nummer met landelijke uitstraling. De medewerker van Verbonden kwam met een voorstel om een 085 nummer te gaan gebruiken. Wij zijn erg tevreden met het advies en de snelle opzet van het nummer.

Muurstickerstunter.nl

De helpdesk is super en zo hoort het te zijn. Top een dikke 10.

Ariyanna mode

Tijdelijke placeholder afbeelding