Je eigen voicemailmelding is vanaf nu gratis

Reading time: 1 minutes (275) words

Rinse Boorsma

Planning & Communication

2022-11-04 08:39:04

Goed nieuws! Gepersonaliseerde voicemailmeldingen zijn vanaf nu helemaal gratis en kun je standaard aanmaken in de module "Geluiden". Je hebt dus de module "Meldingen" niet meer nodig voor je eigen voicemailboodschap. Het leuke is dat je deze melding nu ook direct vanuit je browser kunt opnemen en toevoegen. Dat vonden we wel zo handig. Uiteraard blijft de mogelijkheid bestaan om MP3-bestanden te uploaden.

Besparing is je eerste winst

Verbonden heeft ervoor gezorgd dat je een gepersonaliseerde melding direct kunt toevoegen aan je voicemail. Voorheen moest je hiervoor op drie verschillende plekken een handeling uitvoeren, namelijk eerst bij "geluiden", daarna bij "meldingen" en vervolgens verwerken in je "belplan". Dat is vanaf vandaag verleden tijd. Je kunt nu een geluidsbestand opnemen in de module "Geluiden" in mijn.verbonden.nl en die vervolgens direct toevoegen aan je voicemail. Een vernuftige handigheidje: je kunt het geluidsbestand opnemen in je browser. Volg de stappen als je op ‘geluidsbestand opnemen’ klikt.

Voicemail naar iedereen

Ook is het vanaf nu mogelijk om voicemailberichten naar meerdere e-mailaccounts laten sturen. Zo heeft iedereen het voicemailbericht als .MP3-bestand in zijn of haar e-mailbox. Dit doe je door onder de module "Voicemail" in mijn.verbonden.nl één of meerdere extra e-mailadressen in te voeren achter het al ingevoerde e-mailadres, van elkaar gescheiden met een komma.