Maatwerk VoIP CRM-koppeling voor Verkeerschool Berend Knol

Reading time: 2 minutes (390) words

In opdracht van Verkeersschool Berend Knol uit Leeuwarden heeft Verbonden B.V. in samenwerking met Tussendoor internet & marketing een maatwerk CRM-koppeling ontwikkeld. Doormiddel van de module HTTP-routering van Verbonden.nl is de telefooncentrale gekoppeld met het backoffice pakket.

Berend Knol en Transportopleider

Verkeersschool Berend Knol B.V. is in de 30 jaar van haar bestaan uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor onder andere personenauto, motor, vrachtauto en autobus. Om de vele telefoongesprekken op een dag efficient en effectief af te handelen, was Verkeersschool Berend Knol op zoek naar een koppeling met haar CRM-systeem van Transportopleider. Het handmatig overnemen van telefoonnummers en vervolgens invoeren in het CRM-pakket, neemt teveel tijd in beslag. Ook is de kans op foutieve invoer aanwezig. Voor de rijschool is het belangrijk dat, wanneer bijvoorbeeld een cursist belt, zijn of haar klantenkaart direct naar voren komt in het CRM pakket.

CRM + VoIP oplossing

Verbonden heeft een uitgebreide Google Chrome plugin geschreven voor haar klanten. Met deze plugin kunnen klanten gebruik maken van onze klik&bel functionaliteit maar kan ook de bereikbaarheid eenvoudig ingesteld worden. Er is gekozen om voort te borduren op de bestaande plugin en deze uit te breiden voor Verkeerschool Berend Knol.

Binnenkomende gesprekken worden door de plugin uitgelezen en gekoppeld aan de gebruiker die ingelogd is. Met 1 klik op de muis wordt vervolgens het backoffice systeem geopend met de klantenkaart van de persoon die belt. Alle gegevens van de beller verschijnen direct in beeld van de agent en de juiste actie kan worden uitgevoerd.

Toekomst VoIP telefonie en web-koppelingen

De module HTTP-routering van Verbonden.nl zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden. Hierbij is te denken aan een verdere integratie van het CRM/backoffice systeem met de telefooncentrales van Verbonden. Door de samensmelting van Telefonie en computersystemen zullen de medewerkers van Verkeerschool Berend Knol in de toekomst nog efficiënter kunnen werken.

Rinse Boorsma

Planning & Communication

2022-12-09 09:09:30