Terug van vakantie?

Je telefonie weer op orde!

Welkom terug, ondernemers! We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van een welverdiende vakantie. Nu is het tijd om weer vol energie aan de slag te gaan en de zaken op rolletjes te laten verlopen, waaronder jouw telefonie. Misschien vraag je je af: "Staat mijn vakantiebandje er nog op?" of "Hoe wijzig ik mijn belplan?". Geen zorgen, wij staan klaar om je te helpen met een soepele overgang.

Rinse Boorsma

Planning & Communication

2023-08-14 12:42:40

Vakantiebandje verwijderen

Heb je een vakantiebandje opgezet om jouw bellers op de hoogte te stellen van je afwezigheid? Nu je terug bent, wil je dit natuurlijk weer uitschakelen. Het verwijderen van het vakantiebandje is eenvoudig! Volg de stappen op onze wiki-pagina.

Handleiding meldingen
back_to_work_relaxed_woman

Belplan wijzigen

Misschien wil je na je vakantie je belplan aanpassen om beter aan te sluiten op jouw huidige bedrijfssituatie. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke tools wijzig je eenvoudig zelf je belplan. Volg de stappen op onze wiki-pagina.

Handleiding belplan wijzigen

Extra ondersteuning nodig?

Wil je complexe wijzigingen doorvoeren of heb je specifieke vragen over jouw telefonie-instellingen? Wij staan klaar om je te assisteren! Aarzel niet om contact op te nemen via support@verbonden.nl of telefonisch op 088-8088888.

Contact opnemen
verbonden.nl