VoIP integratie

Reading time: 2 minutes (313) words

Rinse Boorsma

Planning & Communication

2022-11-04 08:39:04

Verbonden integreert mobiel met VoIP

Voip hoeft zich niet alleen tot vaste toestellen en softphones te beperken, als het aan Verbonden B.V. uit Leeuwarden ligt. De zakelijke VoIP-provider biedt vanaf vandaag nauwe integratie van de mobiele telefoon.

Verbonden maakt voor de mobiele diensten gebruik van het netwerk van KPN. De eenvoudigste variant is de standalone-variant van verbonden Mobiel: Soms Verbonden Mobiel. Hiermee beschikt de klant over de standaardfuncties die men anno 2013 van een mobiel abonnement mag verwachten, aangevuld met waardevolle extra’s. Zo kan men gebruik maken van meerdere telefoonnummers en hierdoor werk en privé gescheiden houden.

Altijd Verbonden Mobiel gaat een stapje verder en biedt vast-mobiel integratie doormiddel van een doorschakel functie. Bij Altijd Verbonden Mobiel worden alle binnenkomende- en uitgaande oproepen van en naar een mobiel toestel, doorgeschakeld naar een traditionele centrale. Het belangrijkste voordeel is dat hiermee vast-mobiel integratie bereikt kan worden.

De meest verregaande oplossing is Compleet Verbonden Mobiel. Feitelijk is dit een hosted VoIP-constructie met extra mobiele mogelijkheden. Hierbij maakt men gebruik van een pbx-centrale bij Verbonden B.V., waarmee men ‘op afstand’ niet alleen de vaste toestellen beheert, maar ook het mobiele smartphonepark. Hiermee heeft men op de mobiel vrijwel dezelfde mogelijkheden als met een vaste VoIP toestel. Denk aan het instellen van uren waarop je onder je nummer wilt worden doorgeschakeld naar je smartphone, of juist naar je vaste toestel. Of een automatische doorschakeling naar de telefoniste wanneer mensen je mobiel proberen te bereiken als je in een vergadering zit. Door deze intensieve vast-mobielintegratie creëer je volgens de provider een ‘bereikbaarheidsvannet’ en ‘gaan er geen contactmomenten meer verloren’.

Per dag aanvragen en stopzetten

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving

Open, eerlijke en persoonlijke benadering

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk