Rinse Boorsma

Planning & Communication

2022-11-04 08:39:04

Campagnes meetbaar in Analytics.

Je hebt een website waarop veel klanten telefonisch bestellen of contact opnemen. Dan wil je ongetwijfeld inzichtelijk hebben hoe en via welk kanaal deze bellers jouw hebben gevonden. Stel dat 80% van alle conversies via de telefoon binnenkomt, dan blijft er 20% over die via de website afgehandeld wordt. 20% hiervan is goed te verklaren (bijvoorbeeld 12% uit AdWords, 5% via de nieuwsbrief en 3% vanuit een Facebook campagne). Deze verdeling kun je niet zomaar toepassen op de 80% aan bellers. Wat gebeurt hier met elke marketing-euro? Verbonden maakt dit vanaf nu meetbaar en inzichtelijk via Analytics.

Appels met peren vergelijken

Blijf niet langer appels met peren vergelijken of gissen naar resultaten. Maak het constant doormeten en beoordelen van online marketing activiteiten integraal onderdeel van al je marketing inspanningen. Door constant te analyseren, kun je snel inspelen op veranderend consumentengedrag. Meten is weten!

 

Meten via de online-telefooncentrale

Slechte muziek keuze zeg je? Dan download je toch de meest recente MP3's uit de Top40 en installeer je deze op je telefooncentrale? Volgens een uitspraak van het Europese Hof van Justitie mag dat. Voor een 'gering aantal toehoorders' betaal je geen buma-belastingen meer. Onder de uitspraak valt dus de wachtkamer van de tandarts, kleine kantoren, op bouwplaatsen, bij telefonische helpdesks en uiteraard in alle liften. Speel je toch liever op safe? Download dan bijvoorbeeld rechtenvrije jazz muziek of kijk eens op incompetech.com voor een uitgebreid assortiment aan rechtenvrije muziek. Blijft natuurlijk wel de vraag of de nieuwste hit van Katy Perry of Marco Borsato de juiste emotie oproept bij jouw klant.

Waarom Verbonden

Verbonden kenmerkt zich door constante innovatie op telefonie gebied en haar hoogwaardige technische mogelijkeden. Alle tools zijn door Verbonden ontworpen en inhuis ontwikkeld met een gebruiksvriendelijke interface als resultaat. Verbonden levert real-time monitoring als het gaat om VoIP telefonie en een breed scala aan mogelijkheden.

Wat kost conversie meten?

De kosten voor het meten van (offline) campagnes is gebaseerd op afname van het aantal telefoonnummers voor de campagne, setup kosten en maandelijks verbruikte belminuten. Hieronder zie je een indicatie van de kosten. Wil je een offerte op maat? Neem dan contact met Verbonden op.

Per dag aanvragen en stopzetten

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving

Open, eerlijke en persoonlijke benadering

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk