Kiezen voor een vast- of mobiel nummer?

Reading time: 2 minutes (374) words

Bij Verbonden zien we het maar al te vaak. Een bedrijf, leverancier of webwinkel dat alleen bereikbaar is via een mobiel (privé) telefoonnummer. Je vraagt je misschien af waarom men hier voor kiest? Dit kan natuurlijk een bewuste keuze zijn om zo 24/7 bereikbaar te zijn voor de (potentiële) klant? Of misschien heeft men geen weet van het eenvoudig kunnen inzetten van een vast telefoonnummer? Als wij je nou eens vertellen dat volgens onderzoek +/- 60% van de klanten zou afhaken als ze alleen een mobiel nummer zien, kies je dan nog steeds voor deze vorm van bereikbaarheid?

Onderzoek van Direct Research

Direct Research vroeg consumenten uit tien soorten beroepen waar hun voorkeur naar uit ging bij de keuze van een nieuwe leverancier: een onderneming met een vast nummer of een mobiel nummer? Van fietsenmaker en schoonmaker tot advocaat en boekhouder, iedereen gaf aan voor alle ondernemingen het prettiger te vinden om een vast nummer te bellen.

Het bellen naar een vast nummer geeft klanten meer vertrouwen in jouw bedrijf dan het bellen naar een mobiel nummer. Daarnaast wordt het bellen naar een mobiel nummer vaak als 'duurder' ervaren. De grote voordelen voor het kiezen van een vast telefoonnummer bij Verbonden met eenvoudige doorschakeling naar jouw mobiel:

 

  • Altijd en overal bereikbaar op je vaste telefoonnummer
  • Telefoontjes op de vaste lijn ontvangen op je mobiele telefoon
  • Betrouwbare uitstraling met een vast geografisch nummer
  • Aparte voicemail mogelijk voor je vaste nummer + tijdschakelingen
  • Bespaar maandelijks door het opzeggen van je vaste telefoonlijn

Met onze Vast op Mobiel oplossing voor slechts € 5,- per maand ben je optimaal telefonisch bereikbaar. Dit is inclusief een regionaal- of landelijk telefoonnummer en doorschakeling naar je mobiele telefoon. Meer informatie? Kijk op Verbonden.nl/voip/zzp of vraag direct online je offerte aan.

Per dag aanvragen en stopzetten

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving

Open, eerlijke en persoonlijke benadering

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk