Netnummer 033

Een 033 netnummer is een regionaal netnummer en geldt voor de regio Amersfoort.
Offerte aanvragen voor een 033 netnummer?
Vraag offerte aan
netnummer_033

Vast/mobiel.

Binnenkomende oproepen op je vaste nummer schakel je zelf eenvoudig door naar je mobiel of andere vaste telefoon.

Voicemail.

Je ontvangt je voicemails gratis per mail, inclusief gepersonaliseerde boodschap.

Filters.

Met filters kun je bepaalde nummers, regio's of landen blokkeren of doorlaten. Filters is éen van onze 4 gratis modules.

Netnummer 075 aanvragen

Een 033 netnummer is een regionaal netnummer en geldt voor de regio Amersfoort. Met de diensten van Verbonden blijf je bereikbaar onder je 033-nummer, zonder fysieke locatie in deze omgeving. Ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Ben je niet gebonden aan een vaste regio zoals 033 voor Amersfoort? Dan zijn 085-nummers ideaal voor jou!

Ga je verhuizen? Je houdt hetzelfde nummer en niemand hoeft te wennen aan je nieuwe (net)nummer. Voor slechts € 2,- per maand heb je al een 033-nummer.

Regel zelf alles 24/7 online.

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag. Zonder onze tussenkomst kan je de bereikbaarheid beheren en aanpassen in onze online beheeromgeving. Interesse in een voIP oplossing?
Contact opnemen

Per dag aanvragen en stopzetten.

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving.

Een open, eerlijke en persoonlijke benadering.

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes.

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid.

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk.

Klanten over Verbonden

(198)

Ik vond het als ondernemer best vervelend worden om op mijn mobiele nummer zakelijke telefoontjes te krijgen. Soms ook smsjes en whatsapp, dat voelde voor mij niet professioneel meer! Het vind het superhandig dat ik nu via mijn mobiele telefoon een regionaal nummer heb via Verbonden. Ik kan zelf kiezen of ik een zakelijk telefoontje wil aannemen of niet. Daarbij oogt een vast nummer ook professioneler vind ik!

Masseur Gerard Mintjes

Goeie service, het servicescherm is wat onduidelijk in het begin, maar er zitten duidelijke instructies bij. Vooralsnog ben ik erg tevreden met de vele mogelijkheden.

Christiaan Verwer - We Drive

Tijdelijke placeholder afbeelding