Netnummer 0418

Netnummer 0418 is regio afhankelijk en is voor Zaltbommel en omgeving.

Offerte aanvragen voor een 0418 netnummer?

Vraag offerte aan
netnummer_0418

Vast/mobiel.

Binnenkomende oproepen op je vaste nummer schakel je zelf eenvoudig door naar je mobiel of andere vaste telefoon.

Voicemail.

Je ontvangt je voicemails gratis per mail, inclusief gepersonaliseerde boodschap.

Filters.

Met filters kun je bepaalde nummers, regio's of landen blokkeren of doorlaten. Filters is éen van onze 4 gratis modules.

Netnummer 0418 aanvragen

Een 0418 netnummer is een regionaal netnummer en geldt voor de regio Zaltbommel. Met de diensten van Verbonden blijf je bereikbaar onder je 0418-nummer, zonder fysieke locatie in deze omgeving. Ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Ben je niet gebonden aan een vaste regio zoals 0418 voor Zaltbommel? Dan zijn 085-nummers ideaal voor jou!

Ga je verhuizen? Je houdt hetzelfde nummer en niemand hoeft te wennen aan je nieuwe (net)nummer. Voor slechts € 2,- per maand heb je al een 0418-nummer.

Regel zelf alles 24/7 online.

Bij Verbonden regel je zelf jouw telefonie zaken, 24/7 per dag. Zonder onze tussenkomst kan je de bereikbaarheid beheren en aanpassen in onze online beheeromgeving. Interesse in een voIP oplossing?

Contact opnemen

Per dag aanvragen en stopzetten.

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving.

Een open, eerlijke en persoonlijke benadering.

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes.

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid.

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk.

Klanten over Verbonden

(196)

Alles is tot nu toe top. Het enige minpunt was het aansluiten van de telefoon. Hierbij moest via het ip-adres van alles ingesteld worden en daar was geen handleiding voor bijgevoegd. Via google is alles opgelost maar minder technisch ingestelde mensen zullen hier niet uit gaan komen.

Niels Koster van Boost Ontwerp

Uiterst tevreden met de diensten van Verbonden. Klantenservice is ook erg vriendelijk en ze hebben voor ieder probleem wel een oplossing. Meerdere bedrijven uitgeprobeerd, maar voor problemen waar andere bedrijven ''nee'' op zeggen, heeft Verbonden de oplossing. Kan niet anders zeggen. Hoop dat ze ook nog een lange tijd meegaan.

Nordesign van Nordin Ben Allal

Tijdelijke placeholder afbeelding