Inter-nationale nummers

Verbonden kan lokale nummers leveren in 50 landen. Zo open je eenvoudig een internationale vestiging, zonder dat regionale klanten naar het 'buitenland' hoeven te bellen.
Vertel meer!
Tijdelijke placeholder afbeelding

Internationale telefoonnummers

Gesprekken kunnen worden afgeleverd op VoIP, regionale nummers of nummers in het buitenland. Daarnaast kunnen we zichtbaar maken dat je op het buitenlandse nummer wordt gebeld. Ook het koppelen van een keuzemenu voor taalselectie is een mogelijkheid. Hiermee kan de medewerker die de juiste taal spreekt de telefoon beantwoorden.

De kosten van een internationaal nummer zijn afhankelijk van het type nummer en het land waarvoor het wordt aangevraagd. De kosten voor een regionaal buitenlands nummer beginnen vanaf € 8,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 20,-. Per land zijn er verschillende voorwaarden om een telefoonnummer te bemachtigen.

Klanten over Verbonden

(197)

Ik vind het jammer dat als je gebeld word (085-nummer ), zodra je bijvoorbeeld het gesprek weg drukt of in gesprek bent schakelt hij niet automatisch door naar het 2e nummer dat aangegeven is in de portal.

SE Security services / SE beveiliging

Geen opmerkingen verder.

Peter Vader | Xifeo ICT B.V.