Inter-nationale nummers

Verbonden kan lokale nummers leveren in 50 landen. Zo open je eenvoudig een internationale vestiging, zonder dat regionale klanten naar het 'buitenland' hoeven te bellen.

Vertel meer!
Tijdelijke placeholder afbeelding

Internationale telefoonnummers

Gesprekken kunnen worden afgeleverd op VoIP, regionale nummers of nummers in het buitenland. Daarnaast kunnen we zichtbaar maken dat je op het buitenlandse nummer wordt gebeld. Ook het koppelen van een keuzemenu voor taalselectie is een mogelijkheid. Hiermee kan de medewerker die de juiste taal spreekt de telefoon beantwoorden.

De kosten van een internationaal nummer zijn afhankelijk van het type nummer en het land waarvoor het wordt aangevraagd. De kosten voor een regionaal buitenlands nummer beginnen vanaf € 8,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 20,-. Per land zijn er verschillende voorwaarden om een telefoonnummer te bemachtigen.

Klanten over Verbonden

(196)

Ook al hebben we slechts een enkele VOIP lijn, we krijgen toch persoonlijke aandacht door een belletje. Daarnaast kunnen we gebruik maken van het dashboard voor een goed overzicht en het eenvoudig veranderen van instellingen.

Arnold Boekema (ProCare)

Geen opmerking! Tevreden.

OveralDouchen.nl / Jeremy Schouten