Verbonden Victor de hond

Actueel

VoIP nieuwsberichten, weblogs en overig. Een overzicht van al onze berichten.

Nieuwe iconen voor online beheeromgeving mijn.verbonden.nl

Per dinsdag 11 februari 2014 is de online beheeromgeving mijn.verbonden.nl voorzien van nieuwe iconen. In 2013 was de beheeromgeving al van een complete make-over voorzien. Het enige dat nog moest gebeuren was een cosmetische update van de iconen. Dit is afgelopen nacht doorgevoerd en verbonden is dan ook erg benieuwd naar de reacties.

Waarom nieuwe iconen?

De oude icoontjes hadden geen duidelijke stijl en waren niet "verbonden" met dezelfde 'familie'. Voor ons genoeg redenen om nieuwe iconen te ontwerpen die helemaal van onszelf zijn. De vereisten bij het ontwerpen van de nieuwe iconen waren simpel: het design moest zakelijker en moderner en er moest meer samenhang en eenheid komen tussen de verschillende iconen. Dat is volgens ons goed gelukt.

Fax inkomend en Fax uitgaand

Zoals wel vaker voorkomt, viel ons tijdens het ontwerpen van de nieuwe iconen nog iets anders op: het onderdeel ‘Fax’ wordt in de beheeromgeving erg onlogisch weergegeven. Omdat we toch bezig waren, hebben we ook daarin een kleine wijziging aangebracht.

In het nieuwe ontwerp zie je nu alleen nog de knoppen ‘Fax inbound’ en ‘Fax outbound’. Onder ‘Fax outbound’ vallen nu ‘Fax e-mail/domein’ en het oude ‘E-mail-to-Fax’ account. Heel simpel gezegd heet Webfax tegenwoordig ‘Fax Outbound’, met daaronder twee extra knoppen: ‘E-mail/Domein’ en ‘Account’ (de oude ‘Fax e-mail/domein’ en ‘Fax Outbound’ knoppen). Simpeler toch?

Nieuwe dashboard mijn.verbonden.nl

Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden