Verbonden Victor de hond

Actueel

VoIP nieuwsberichten, weblogs en overig. Een overzicht van al onze berichten.

Tip 5: Uitbellen met je vaste nummer, verbergen prive-nummer

Door middel van korte tips zullen de medewerkers van Verbonden uitleg geven over diverse onderwerpen rondom VoIP telefonie. We beantwoorden dagelijks vele vragen die we graag via dit kanaal met onze (nieuwe) klanten willen delen.

Uitbellen met je vaste nummer, verbergen van je prive-nummer

Als je een vast nummer hebt zonder een vast toestel, hoe kun je dan uitbellen met je vaste nummer? Je mobiele abonnement stuurt immers altijd je 06-nummer mee in het display. Je wilt je prive-nummer verbergen, maar wel graag uitbellen met je vaste nummer en herkenbaar zijn met jouw bedrijf.

Het uitbellen met je vaste nummer kan eenvoudig met een app op je telefoon. De app zet twee verbindingen op: één naar je eigen mobiel en één naar de klant. De app zorgt ervoor dat jij gebeld wordt. Zodra je dit gesprek beantwoordt, zet de app ook een gesprek op naar de klant. De klant wordt vervolgens met jouw vaste nummer gebeld, terwijl jij het gesprek voert via je mobiel.

De klant denk dat je vanaf kantoor belt, maar in de praktijk zit je achter je laptop in een leuk koffiecafe? bij jou in de buurt of waar dan ook in Nederland. Je hebt de voordelen van de bereikbaarheid op een vast telefoonnummer en je bent 100% flexibel en je privacy is gewaarborgd. Precies wat de startende ondernemer of zzp'er volgens mij nodig heeft.

Heb je suggesties voor onze rubriek?

Heb je een suggestie? We horen graag van je. Stuur ons een e-mailtje via tips@verbonden.nl en gaan met jouw bericht aan de slag.

Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden