Nieuwe module Openingstijden

Instellen van bereikbaarheid eenvoudiger dan ooit

Met trots presenteren we onze vernieuwde module Openingstijden, die het instellen van je bereikbaarheid eenvoudiger maakt dan ooit tevoren! Als VoIP-aanbieder begrijpen we als geen ander dat openingstijden essentieel zijn voor onze klanten om hun bellers duidelijkheid te geven. Daarom hebben we onderzocht hoe we deze module effectiever en eenvoudiger konden maken. Hierbij hebben we onder andere geluisterd naar jullie feedback en het resultaat mag er wezen.

Met ingang van maandag 6 maart is er een tweede, volledig vernieuwde openingstijden-module aan ons platform toegevoegd: Openingstijden | Basis. Deze module is speciaal ontworpen om het instellen van openingstijden zo eenvoudig mogelijk te maken. Je kunt hiermee alleen de reguliere openingstijden- en feestdagen instellen. Hierdoor kun je als gebruiker snel en gemakkelijk de regie nemen over jouw bereikbaarheid. De huidige module Openingstijden blijft gewoon beschikbaar, maar wordt hernoemd naar Openingstijden | Geavanceerd.

Hoe ziet de Openingstijden-module eruit?

Module Openingstijden | Basis

Voor degenen die geen ingewikkelde wensen hebben voor hun openingstijden, is Openingstijden | Basis de perfecte oplossing. De module biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee je de openingstijden en feestdagen kunt instellen. Het grote voordeel van deze optie is dat de feestdagen slechts eenmaal ingesteld hoeven te worden. Hierdoor is het ieder jaar opnieuw instellen van de feestdagen verleden tijd en bespaar je tijd en moeite.

Openingstijden Voip Verbonden

Ook klanten in het buitenland kunnen gebruik maken van deze optie. Wij bieden specifieke feestdagen aan voor Duitsland, Zuid-Afrika en België. 

Module Openingstijden | Geavanceerd: uitgebreide tijdsroutering.

Heb je specifieke wensen voor je openingstijden, dan is de huidige module Openingstijden | Geavanceerd de oplossing. Hiermee kunnen uitgebreide tijdsrouteringen worden ingesteld voor specifieke tijdsperiodes en uitzonderingen op de openingstijden.

Wat gebeurt er nu met de huidige openingstijden-module? 

De functionaliteit van de huidige module blijft hetzelfde, maar de naam wordt gewijzigd in Openingstijden | Geavanceerd. Klanten die nu alleen de standaard vakantiedagen hebben ingesteld in de openingstijden zullen automatisch worden omgezet naar de nieuwe module Openingstijden | Basis. Alleen klanten waarbij de huidige openingstijden zó zijn ingesteld dat we ze één-op-één kunnen omzetten, worden door ons automatisch omgezet. Klanten waarvan de voorwaarden niet overeenkomen of waarbij er meerdere uitzonderingen op de openingstijden zijn ingesteld, worden niet omgezet. 

Module Tijdelijke Omleiding

Een andere optie om openingstijden aan te passen is een Tijdelijke Omleiding. Met deze feature kun je eenvoudig alle telefoonnummers van jouw bedrijf omleiden naar voicemail in het geval van een acute situatie of als je tijdelijk niet bereikbaar wilt zijn. Met slechts één druk op de knop worden de belplannen omgeleid naar voicemail voor de rest van de dag.

De Tijdelijke Omleiding stopt automatisch om 23:59 uur, tenzij deze handmatig eerder wordt stopgezet. Op basis van gebruikersfeedback zijn we nu bezig met de ontwikkeling van de mogelijkheid om zelf een einddatum en -tijd in te stellen, zodat de tijdelijke omleiding ook gebruikt kan worden voor langere periodes zoals vakanties.

Welke module is geschikt voor mij?

Samengevat kun je kiezen uit drie modules:

  1. Openingstijden | Basis: Deze module is met name geschikt voor het MKB. Er zijn simpele openingstijden van toepassing: het bedrijf is open of gesloten. Tijdens feestdagen is de klant ieder jaar dicht of juist open. De feestdagen zijn eenvoudig en eenmalig in te stellen.
  2. Openingstijden | Geavanceerd: Deze module is met name geschikt voor het midden- en grootbedrijf. Vaak zijn er complexere oplossingen nodig, waarbij specifieke tijdsgroepen ingezet moeten worden. De bereikbaarheid van de klant verandert gedurende de dag vaak. Denk hierbij aan de gezondheidszorg, waarbij tussen bepaalde tijden een andere bereikbaarheid geldt.
  3. Tijdelijke Omleiding: Deze feature is uitermate geschikt voor noodsituaties of een plotselinge verandering in bereikbaarheid. De tijdelijke aard van de feature maakt het ideaal om te combineren met zowel Openingstijden | Basis als Openingstijden | Geavanceerd.

Heb je feedback?

We blijven de feedback van onze gebruikers meenemen in de verdere doorontwikkeling van onze openingstijden-module. We werken momenteel aan het toevoegen van extra feestdagen, vakanties of andere uitzonderingen. Ook bekijken we de mogelijkheid om tijdschema's in te stellen via de Verbonden App en Webphone, zonder in te hoeven loggen op de portal.

Wil je meer weten over de vernieuwde openingstijdenmodule of heb je feedback over de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op via info@verbonden.nl of 088-8088888.

Rinse Boorsma

Planning & Communication

2023-05-16 04:44:02