De Verbonden App: Nu ook voor Android

Reading time: 2 minutes (436) words

Rinse Boorsma

Planning & Communication

2022-11-04 08:39:04

Vanaf vandaag is de Verbonden Android-App te downloaden in de officiële Google Play Store. Alle klanten van verbonden hebben nu toegang tot deze gratis App. De app is nu beschikbaar voor alle Android- en iOS (iPhone) klanten.

Met de functionaliteiten van het Verbonden-platform was het altijd al mogelijk om je zakelijk telefoonnummer door te schakelen naar een mobiele en/of andere telefoon. Daardoor was het niet noodzakelijk om op kantoor aanwezig te zijn om toch het zakelijke nummer te kunnen beantwoorden. Uitbellen met het zakelijke nummer via je mobiele telefoon was daarentegen tot voor kort onmogelijk. Daar is met de app nu verandering in gekomen.

Hoe werkt het?

Download de App in de Play store. Log in met je inlognaam en wachtwoord van je Verbonden account. Geef je eigen mobiele telefoonnummer en begin met bellen. Je kunt je eigen telefoonlijst gebruiken en ook de meest recente oproepen vanuit je eigen Verbonden account.

Heb je een nummer ingevoerd, dan word je direct gebeld door de het telefoonplatform van Verbonden. Op het scherm verschijnt het nummer van diegene die je wilt bellen. Als de oproep wordt beantwoord, wordt er een gesprek opgezet en wordt het ingevoerde nummer gebeld. De app zet daarmee twee gesprekken op. Dat betekent dat er ook dubbele gesprekskosten worden gerekend. Verbonden factureert daarvoor de standaard tarieven. Zelf kun je uiteraard de gebruikelijke gesprekskosten doorberekenen aan je klanten.

Wil je meer informatie over de app? Of benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Verbonden via info [at] verbonden.nl of bel ons op telefoonnummer 058 - 3030 600 .

Voordelen van de VoIP App

  • Gebruik maar één telefoonnummer voor je zakelijke verkeer. Dat maakt het voor je zakelijke relaties én voor jezelf eenvoudig.
  • Gebruik je eigen hosted telefoniecentrale dus geen declaraties meer nodig voor mobiel verkeer.
  • Bespaar veel kosten op internationaal mobiel verkeer. Via je eigen centrale heb je zeer lage internationale beltarieven.
  • Je hebt geen VoIP telefoons meer nodig, omdat je de gehele telefonische bereikbaarheid mobiel kunt beheren.

Per dag aanvragen en stopzetten

24/7 zelf je telefonie beheren via de online beheeromgeving

Open, eerlijke en persoonlijke benadering

Geen langlopende contracten of kleine lettertjes

Maatwerk oplossingen voor optimale bereikbaarheid

Eigen platform met een betrouwbaar netwerk