Verbonden Victor de hond

Actueel

VoIP nieuwsberichten, weblogs en overig. Een overzicht van al onze berichten.

Integratie van vast en mobiel (VAMO)

VAMO? Wellicht denk je dat het gaat om een nieuw onderdeel van de HEMA of om een nieuwe schoonmaak oplossing van Ha-Ra. Niets is minder waar. VAMO staat voor de integratie van vast en mobiel. Je vaste- en mobiele telefoon gaan naadloos in elkaar over en de beller hoeft geen onderscheidt meer te maken tussen jouw (bijvoorbeeld) 058- en 06-nummer. Klinkt als toekomstmuziek? Verbonden levert het al.

integratie van vast en mobiel (VAMO)

Door het combineren van vaste- en mobiele aansluiting vergroot je de bereikbaarheid van jezelf, medewerker(s) en/of het kantoor. De beller weet niet of of de persoon zich op kantoor of onderweg bevindt, hij krijgt jou simpelweg altijd aan de lijn. De (potentiële) klant belt één nummer en krijgt jou altijd aan de telefoon. Je bespaart hiermee ook nog eens kostbare doorschakelkosten. Besparing is je eerste winst!

Locatie onafhankelijk

Als we kijken naar Het Nieuwe Werken gaan steeds meer mensen samenwerken waarbij plaats en tijd niet meer van toepassing zijn. Je wilt in die gevallen niet na hoeven denken of iemand mobiel bereikbaar is op zijn/haar vaste nummer of juist mobiel? Je wilt contact met een persoon, niet met een nummer en zonder tijdsgebondenheid. Dat is het gemak van vast op mobiel.

Meer functionaliteit op jouw mobiel

Door de toepassing van onze nieuwe technieken, is het mogelijk om alle mobiele gesprekken via de telefooncentrale te voeren. Alle mogelijkheden die Verbonden biedt qua telefooncentrale, kun je nu ook op je mobiele telefoon gebruiken. Het is zelfs mogelijk om zonder een vast toestel, toch met je mobiel bereikbaar te zijn op het vertrouwde ‘vaste nummer’. Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, wachtrij en groepsdoorschakelingen zijn daarmee op jouw mobiele telefoon beschikbaar.

Wil je meer informatie? Verbonden informeert je graag hoe Vast-Mobiel VAMO jouw bereikbaarheid vergroot en kosten bespaart! Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden