Verbonden Victor de hond

Actueel

VoIP nieuwsberichten, weblogs en overig. Een overzicht van al onze berichten.

KPN-klanten kunnen tot 1 juni gratis overstappen

KPN Zakelijk wijzigt per 1 juni zijn tarieven en algemene leveringsvoorwaarden. De aankondiging van KPN lees je hier. Bij het wijzigen van tarieven en algemene voorwaarden mogen klanten hun abonnement kosteloos opzeggen. Dit betekent dat klanten van KPN tot 1 juni 2016 het recht hebben om over te stappen naar een andere provider, zonder een afkoopsom voor hun huidige contract te betalen. Wil je dus weg bij de KPN en loop je tegen een hoge afkoopsom aan? Dan is dit jouw kans!

Dit is dé kans om over te stappen naar telefonie van Verbonden!

De hoogte van de afkoopsom schrikt menig KPN-klant af om te wijzigen van provider. Het afkoopbedrag loopt namelijk al snel op tot vele honderden euro's, afhankelijk van de duur van het KPN-contract. De mogelijkheid om gratis over te stappen is daarmee nu de uitgelezen kans om jouw diensten onder te brengen bij Verbonden. VoIP van Verbonden zorgt naast een maandelijkse besparing voor meer mogelijkheden en geeft je inzicht in jouw belgedrag. Wij raden je aan om dan ook van deze wijziging in de KPN-voorwaarden gebruik te maken.

KPN-klanten kunnen tot 1 juni gratis overstappen

Extra voordeel van Verbonden

Om de overstap voor KPN-klanten nog aantrekkelijker te maken, zullen wij in de maand mei geen eenmalige kosten bij porteren van enkelvoudige (geografische) nummers in rekening brengen. Daarbovenop zullen we de eenmalige kosten voor onze VoIP modules Meldingen en Openingstijden kwijtschelden. Dit is de uitgelezen kans voor een professionele uitstraling en betere bereikbaarheid van jouw bedrijf.

Let op: klanten van KPN moeten vóór 1 juni 2016 hun contract hebben beëindigd. Dit betekent dat uiterlijk 25 mei 2016 het porteringsverzoek moet zijn ingediend bij KPN via Verbonden. Vergeet niet te controleren of ook jij bent geïnformeerd door KPN en het vrije overstaprecht op jou van toepassing is.

Wil je meer informatie? Of heb je hulp nodig bij de overstap van KPN naar VoIP van Verbonden? We helpen je graag! Mail onze medewerkers via info@verbonden.nl of bel ons via 088-8088888.

Ga terug...

Voordelen van Verbonden

  • Onze diensten kan je altijd per dag aanvragen maar ook stopzetten.
  • Geen langlopende contracten, geen kleine lettertjes of stiekem gedoe.
  • 24/7 zelf jouw telefonie beheren via onze beheeromgeving mijn.verbonden.nl.
  • Open, eerlijk en een persoonlijke benadering door onze medewerkers.
  • Op maat telefonie oplossingen voor optimale bereikbaarheid van onze klanten.
  • Eigen platform, kwalitatief en betrouwbaar netwerk en geen link met KPN.
  • Wij behandelen onze klanten zoals we zelf ook graag behandeld willen worden!
Niet overtuigd? Lees verder...
Voordelen van Verbonden